Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
kedves Sophie!
2010. november 08. hétfő, 8:14 | Michaelita

Lehetnek akár előző életbeli bevillanásaid, emlékeid, akár valami olyan képet produkálhat a tudatalattid, ami nagyon intenzíven rögződött beléd (látványból, filmből), én úgy gondolom.

A legfontosabb amit tenned kell, hogy megnyugtasd magad és imádkozz, fohászkodj, kérj védelmet a Felsőbb Énedtől, az Angyaloktól, Buddhától, Jézus Krisztustól... szóval bárkitől, akit Te mint hatásos védelmezőt önmagad számára el tudsz fogadni. Kérd, hogy segítsen körülötted megtisztítani a légkört, s ha valamit tudnod kell a bevillanásokkal kapcsolatban, akkor azt segítsen Neked úgy megérteni, hogy ne okozzon benned félelmet.

Ebben az életkorban most nagy változáson mégy át, ami nem könnyű időszak, de mindenképp jó, ha igyekszel megbarátkozni azzal akit itt és most látsz a tükörben és szeretettel elfogadod, bárkit és bármit is látsz, hisz az is Te vagy, csak átalakulóban egy önálló személyiség kialakítása felé.
Az érzékelés képességei megerősödtek Nálad, de ez egyben azt is jelenti, hogy érzékenyebbé váltál egy másik világ felé, ezt az érzékenységet fogadd el szeretettel és vonj magad köré védelmet, hogy csak az jöjjön át a védelmi hálódon, amit Te tudatosan átengedsz.

Lélekben és gondolatban szeretettel Veled vagyunk és biztosan tudjuk, hogy meg tudod védeni magadat!
Csak bátran dolgozz a saját védelmi rendszered kialakításán!