Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kati, akkor keresem is a kötelet, és felkötöm magam, mert még
2010. november 07. vasárnap, 20:27 | KatiPotter   Előzmény

Kati, akkor keresem is a kötelet, és felkötöm magam, mert még nem teljesítettem mindent, nem vagyok tökéletes, szóval akkor minek is születtem meg... éljen, rájöttem, köszönöm, megvilágosodtam. :D:D:D:D
Na jó, ez vicc: üzenem minden éppen szomorú olvasónak, csak a saját belső fényére hallgasson. És bármi van éppen, eszébe jusson, hogy jobb, ha le sem született volna a Földre. Igenis, szükség van rá, mindenkiben van érték! Vannak nehezebb időszakok, tény, és nem is lehet minden megoldani. De igenis: mindig van értelme élni! Akármi van!
Ezt üzeni "Kati Potter", aki most épp "sötét varázslatok kivédését oktat" annak, aki nyitott rá, mert ő már legyőzte, és próbál másnak is segíteni! Dögöljön meg "Voldemort", aki nem más valójában, mint az a reményvesztettség, amikor nem hiszi el, nem érzékeli az ember a fényt! De valójában benne él, és idővel képes legyőzni a sötétséget! xD na ezt most jól megaszontam, igazán azoknak mosolyogtató, akik ismerik a mesét, bár nem ez a lényeg, hanem az üzenet. :)