Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Éva, itt senki nincs betámadva, így nem tudom, miért szükséges
2010. november 07. vasárnap, 19:35 | KatiPotter   Előzmény

Éva, itt senki nincs betámadva, így nem tudom, miért szükséges a védés. Én nem Katit támadtam, csak véleményt, tapasztalatot osztottam meg. Nem is fejtem ki tovább: annyit látok, hogy félreértés történt: nem hárításról van szó, nem mondtam, hogy én nem hibázok semmit, ez egy összetett dolog, de ezt is leírtam már, nem szeretném ismételni.
Viszont ez a mondat:
"Ha az ember azt mondja ,mit tehetek én erről,ártatlan vagyok,áldozat vagyok,akkor mélyen lenyomva az igazság az egész életében kísérti,és állítom,hogy jobb ,ha meg sem született volna,mert az ilyen dolgok olyan következményeket tudnak produkálni,hogy arra a fajta életre csak ezt tudom mondani."
Ezt most komolyan gondolod? Nem csak hirtelen felindulásból írtad? Lehetnek az ember életében ugyanis ilyen pillanatok, de aztán átlátja, és túl van rajta, és helyén tudja kezelni. És csak mert valakinek épp ilyen pillanata van (amin aztán simán van esélye túl jutni), akkor ássa el magát szerinted? Vagy mi? Én üzenem minden ilyen olvasónak, aki most valamiért áldozatnak érzi magát: egy percig ne csorbuljon az önbizalma. Meg fogja oldani, megtanulja majd kezelni a dolgokat. Mindig van esély a boldogabb életre, még ha pillanatnyilag nem úgy tűnik, vagy nem látja épp át... És aki a korábbi gondjai miatt őt gyengébbnek akarja érzékeltetni, annak ne hagyja, hogy elvegye az önbizalmát! Mindenki maga fölött ítélkezzen, hiszen ő látja jobban a saját lelkét, de másnak ne hagyja! "Ha magadba nézel, és azt látod, hogy a szíved tiszta, akkor jó az út, amin jársz, és többé ne is fordulj vissza!" (Ha nem, akkor tisztíts, és hajrá tovább: amíg élsz, remélj!):)