Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
belső találkozások
2010. november 06. szombat, 11:18 | Michaelita

Nem igazán tudom, hogy mi számít megvilágosodás gyanúsnak?

Egyszer álmomban egy égő házban voltam és ahogy jöttem kifelé azt mondtam magamnak, hogy "nem éghetek meg, mert a lelkem halhatatlan és nem fogja a tűz sem!"
Én ezt tűz beavatásnak gondolnám, de sosem jártam utána.

Másik alkalommal csoportos mediben az egységélményt éltem meg, hogy egy vagyok mindennel, ami csak létezik. Ezt egységélmény megélésének gondolnám, ami csodás volt, bár utána intenzívebben éltem meg az égi világtól való elszakadottság érzését is.

Álmomban elvittek megmutatni egy haldokló csillagot, amivel hihetetlenül erős közösséget éreztem. Még ebben az állapotában is csodálatos volt látni, megtapasztalni azt, hogy valahogy nagyon erős együttérzéssel viszonyultam hozzá.

Egy táltos doboláskor, egy magyar kolostor romjainál történő révülésben kívülről láttam egy csodálatos, fenséges spirálgalaxist. Amint visszahúzódtam a testemben, a mellettem még révülésben levő személy fénytestét hatalmasnak és fenségesnek érzékeltem.

Fogalmam sincs, hogy ezek minek számítanak, lehet, hogy csak az előkészítő út velejárói, (vagy több közük van a belső látáshoz, mint a megvilágosodáshoz, nem tudom megítélni:) de leírtam őket.