Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
TÜKÖR ??
2009. március 31. kedd, 23:51 | Névtelen (útkereső)

Párkapcsolat.
1 fontos ki kit választ és miért.
Te őt vagy ő,ők téged. Az ők a fiú és a családja.
Mi hozza össze őket,szüleik. család,gyerek,pénz körülmények közös iskola,munkahely,cél ,haszonelvőség.
Érdekek.Karma.tetszés,szex .,szimpátia,fellángolás,bánat,magány fájdalom,csalódás.

Az együttéléssel megváltozik a szeretett lényhez való viszonyulás.
Elnyomássá,birtoklás állandó bántások,kritika és támadásokat élhet meg az egyik szülő,társ ,felnőtt vagy gyermek.
Kivétel nélkül lesz és van a családi kapcsik,a párkapcsolatokban,emberikötelékek barátok,cégtárs,munkatárs iskolatárs egyik pítő,ad pozitív a másik romboló körként viselkedik.mInden duélis kettőségre épült poláris,negatív,pozitív.
Fekete,fehér,Föld és ég.Élet és víz.Élet és fény.Élet és halál.Kezdet és vég.
Feng shui,Ji king 5 elem,tápláló és romboló kör.

Fontosak az arányok.Ha valaki valami,egy hír,ember dolog romboló bomlasztó hatással bír felénk,támadással válaszol a szeretetre a segítsége árulással,a jóságra csalás és fájdalom,bánat okozásával ,gorombaság és aljassággal,el kell gondolkoznunk kell e nekünk ilyen ember.
Hasonló nem hasonlót vonz.Jólelkű nők,lányok gazembereket vonzanak,maffiózok ,rossz fiúk,elváltak,rossz apák,magatartásbeli,természetbeli,anyagi és tanulási problémák,az anyjuk a munkáltatóik és a feleségeik,a gyerekeikkel se bírtak kijönni.
A rossz nők,rossz fiúk meg a puha lelkületeket,kihasználhatókat,a papucsokat aki ragaszkodik akármilyen szemét mert nem lát,hall,süket és vak .A vonzás törvénye miszerint hasonló hasonlót vonz nem igaz.
A siker ,a pénz vonzza a tolvajok,a csalókat az irigyeink és ellenségeink számát a van.A nincs pedig azokat akik hasznot akarnak bajainkból,terheink,magányunk,problémáinkból,információból.
Kína.Ji kIng . A nagy bőség,hozza a mohóság a szerencsétlenséget a háborút,aszályt ,betegségek a rosszat.
A Feng Shui jele .Jin és Yang.
különböző.víz és tűz.hideg és meleg,női és férfi principum.
Mínusz és pozitív.De benne van a semmi,a semleges a középpont is.
Mégis a különbözőségek ellenére meg kell találni mindenben,mindenkivel az egységet,eggyé tehető ,közös szintre hozható pontokat.A megértést,szeretet ez híd összeköt,találkoztok egymásban az érzéseitek,vágyaitok,élményeitek,igényeitek és stb.A vélemények a nézetek,a jellem és a természet.
A kettő külön szingli létet mutat,önálló ötörvényű szétválasztott.Ami összeköt,.hoz vele.Élmény,fájdalom,munka,ismeret,beszéd,gyermek,vagyon,cél,élmény,tanulás .

Ami eltér az mindkét embernek karma,lecke feladat kihívás tanulni,elsajátítani való,egyiknek hagyni,engedni a másik felszed tanul,alkalmazkodik így kiegészitik ki egymást lesz a két emberben a 2 különbözőből egy,megoldva a konfliktus rend béke egységgé,termékeny folyóvá.

A szerencse a jólét hozza a szerencsétlenséget,romlás pedig az áldást és a felépülés örömét.Tél a tavaszt.Halál vég az új kezdetet,újjászületés,mag gondolat és csíra.Fejlődés,növekedés,kibontakozás,változás,haladás,megújulás stb.

Országunk sorsa.Lottónyertesek,örökösök,sikeres cégvezetők számolnak be mit éltek meg a látszata siker,a vagyon a látszat a felszín mögött.Sok lemondás,küzdelem,irigyel megpróbáltatás,hatóságok,irigyek riválisok.mert mindenki arra kapar,azéra akinek megy a szekér följebb és többhöz jut és elé akar állni a bevétele,a munkája elé,azt elcsapolni,tetszik vagy sem ,ez van.

Lányok ki ki mer lépni egy ross kapcsolat,körből,állásból az bátor,szabad,boldog és felelősségteljes,változtatni képes,önálló és földön járó ember !
Látunk elég rossz házasságot,verekedés,megcsalás,hűtlenség,hazugság,alkesz férjek,elköltik a család elől a pénzt tv,autó motorra nő,meg a gyereke meg nyel,nézi ahogy hízik,a morzsáékat is ki kell sírni,mindenért kiabálni hogy 5 év,mire megmozduljon megszerelje a csapot,mert a munkatársak a barátnők,a rokon a szomszéd belefér de ez nem.Aztán jönnek : az azért mert,kezdetű válaszok,azért nem a hazugsággyár a kitalálás okgyártás.Akkor, mikor van ,pénz idő,eszköz,tudása csak otthon nem akar az ember veled,neked a nőjének,a háza a kertje a gyerekének el kell gondolkodni érdemes e küzdeni kiabálni azért amiért egy másik férfinek elég egy szó,egy mosoly és azonnal önként ugrik,körberagyog téged.Imád csöpög ha rád néz,fél elveszíteni veled akar házat,babát,jövőt és mindent megad,küzd megtenne.
Nekem volt 2 ilyen egyed fiúhoz szerencsém mikor 17 voltam ő 21, a másik mikor 25 és ő 33 elvált,gyereke.
Elötte volt szar alakok férfiak,apák és szülők,gyerekkel dolgom,és a kettőt sajnos más nyúlta le,bekavartak és utánunk is szar jutott,volt elég konfliktusom akiknek a szájából ömlött a fos a mocsok,szidalom a káromkodás, a cigi,drog,szex a hazugság az ártás a gonoszság az életminőségük,az otthonukból,szemléletük,hozzáállásuk,magatartásukból,ilyen iskolák,tanár,szülő,gyermekkor,barátok,minták,magatartás formákat hozott.
Ki kell mondani egyes férfiak,apák hiába a kor,az évek a tapasztalatok,munka cégek,válások nem valók társnak,apának barát és szeretőnek hiányzik az anyjuk pofonja az apai szigor,a móres a keménység,a neveltetési és jellembeli hiányosságok,aztán a problémamegoldás területén,konfliktus oldás.Rendezés.
Kommunikáció,igények ,sérelmek,bánat,vágyak,kifejezése,együttes célok és munka ,egymás támasszal enni,bizalom ,mi a fontossági sorrend ha két ember családdá lesz, elfeledik ha nő,van társ és gyerek akkor nem a haver az anyjuk vagy hogy cigi,haverok,ital zene röfög,fingik,káromkodik, és durvul,azt is ha együtt vagytok van számla, el kel számolni idővel,munkával ki mit rak bele és nem okék hogy szingliként akarnak melletted élni.
Így,csajozás ,éterem,kocsi,motor,tv ,dvd ,hifi és számítógép és a nő,a gyereknek a lakásba,kertre ,ételre nem jut ő miatta,eladósítja a családot,bajba visznek cégeket,ott ezer munkatársat és családokat,országokat pl.
az én családom női tagjai sok kapcsin voltak túl 4- 8 is sok év,mire 35, 42 évesen mentek férjhez ,szültek és jól megvannak,találtak olyan párt aki olyan hozzájuk,velük a gyerekükhöz nem kell sírni ,se vívni,kérni,könyörögni és vitázni.belül dől el minden az az ember milyen.Akar vagy sem irigy,fösvény,szemét,önző teli férges tulajdonságokkal,tett,szó,gondolatit magatartásformákkal.
Jobb korán ki és felismerni,belátni ha ez nem az irritál,idegesít mert kutyából nem lesz Szalonna .

Tehát vársz,kérsz ígérget ,de nem fog,tud és akar, változtatni magukon,magukban a körülményeiken,hibáikon és szokásaikon,az otthonuk ,család a munkahelyen kialakult helyzetekért, se a férfi feladatokért és a nőnek kell vívni,a férfi ügyekben perek,anyagiak ,álláskeresés,apaság,terhek.Talpraesettség.kreativitás-
A hanyag szülők gyerekei, ilyenek ,elkényeztetettek,anyuci kisfia,egy szem fia,akiknek a női,anyuka,barátok megkönnyítette az életét,tette,ruházva pénzelve volt,hiú, nagy pofa nagy arc,bunkó nem lett pofán vágva elégszer és megnevelve,gatyába rázva és válásokat,boldogtalan nők,feleségek,gyerekek,szeretők és konfliktusbeli munkahelyek,perek ,tönkretett vállalkozások,adósságok hagynak maguk után.Felelőtlenek se számlára,házba,adót a gyerekre,nőre nem ad költ se a házra,bútorokra ,kirándulásra csak a maga örömei,igényei és szórakoztatására és mindenkit akivel él leszar.Az ilyentől azonnal tessék pucolni,költözni,várni és inkább keresni,szerető vagy egyedül ,csak barát,összejárni,támogatókat.

A nők kapcsolataiból talán ha eddíg 2 boldog nőt láttam akihez,olyan volt a férje,szülő,fa,munkahelye,közege,környezete.Tanulni belőle,megrágni nem belemenni és kihátrálni.
Ha meg megtaláltad a jó pasit mint én azt ne enged,ne birtokold,ellenőrizd ne fojtsd meg,ne áruld el,bántsd meg, ne enged elvinni,rámászni,kisemmizni és bárki rokona,barát ,gyereke,anyja,exe cégügyek,hatóság,perek által szétmarni a kapcsolatot.
Küzdj tégy meg mindent ha volt min 1, 2 csodás makulátlan éved vele.
A férfiakban hamar elmegy a varázs a szikra hónapok max 1 év,aztán előjön a való énjük aki anyunál,a haveroknál otthon is ,a rossz ártó,taszító arca,dolgai,természete viszonyai ,amikor már a tetőfokára hág a stressz,örül ha nincs otthon és veled és ő nem lát,hallja magát.

Sok paraszt eljátssza ,előadja a herceget virág,öltöny szép beszéd, Ezoteria,intellektus ,ígér láttat,kezdeti virág,utazás,ajándék aztán otthon melegítő,sörhas,büdös morgó állat lesz belőle a farkasod az ellentettje nem tudod ki ez.Akinek volt rossz apja,párja,testvér,főnökei munkatársa,vezetője aki szenvedéssel töltötte ki az élet és sok nőét gyerekét egy barom az ne akarjon ilyen társat,szeretőt se barátot se nekiszülni,férjhez menni akkor se ha Bankvezér van pénze,autó,birtoka,ajándék,luxusruha és utazás néha tud kedves lenni,ritkán mert egy bunkó.A jó kapcsolathoz ez még nem elég.
Ruházd fel igenis elvárások és tulajdonságokkal a vágyott partnert kérd meg és vonzd be.
Ha működnek ezek a pontok az elején akkor később is fognak.
A legfontosabb a nyíltság az önkifejezés a beszélgetések a kommunikáció,mindkettőtök vágyai,célja igénye kielégüljön ne épüljön önzés hazugság szemétségre,érdekekre a kapcsolat hogy akarja ő is hogy sikerüljön,működjön tesz érte,igyekszik.Nemcsak az elején nem 8,hónap és 3,5 év után is.

Én ismertem egy ilyen fiút.Megtévedt,hibázott elengedtem.cégügyek,hazugság,nők az exe ,mocskos ügyek, tartozások,behajtók és én hagytam ott úgy hogy imádtam majd belehaltam,hazudtam szégyelltem és tagadtam így van mert megbántott,elárult és kihízott az öntudata,egó,elszemtelenedett,láttam el kell engedni arra,azokhoz ami,akik őt vonzzák hogy tanuljon,oda tart hiába kértem,fékeztem ez nem volt elég.
választott.elengedtem,A gyerekei imádtak.Sírtak.
Esküvő elött voltunk,sok év a közüs házunk,pénzt birtokot hagytam ott mert a rokonok,anyja szülők,haverok ex elbunkult.
Kiderült csak a lakásba,rám és a gyerekeire szánt,pénzt eszközük figyelmet ,munkát akarták tőle erővel,Papucs volt,.Lettek és maradtak ők,láttam bukni,szomorúnak és tönkremenni,én vittem fel őt a cégét minket a családját.Azt hitte mindenki szép,okos dolgos,szerény igaz ,hű és megbízható ,rendes és őszinte ,jó hozzá olyan mint én,aki jót akar neki,érzi őt.Mellettem kinyíltak, szabadok voltak,szeretve becsülve megértve ,azóta lerombolták őket,osztják.Mindegyiket bajában ismertem meg,alázatos szerény volt bajban kirúgott. Míg nem ment jól a dolga cég,anyagilag,ház autó én ne voltam nem hízott ki az egó,a szája.Kellettem és rám szorult.Rendes és szelíd volt.

Hát eddíg tart mi női szerelmünk,bizalmunk feléjük.elrontják,ez tény.
Miért ? Mert nem fontos.
El kell érni hogy egy légy egyetlen millióból,csak te csak vele,csak neked és érted és akkor érezni fogja,tudni mit veszt és másban nem találja meg magát nem érez így,kapja meg azt.
Ezt a legnehezebb de nem lehetetlen.
Sokszor mikor ez megvan a férfi kísérletezik .
Tehát túl sok állás,nőn,mindenféle kapcsolat és korosztály rá 12 évre ébred rá,egyszer megvolt de ő elszúrta azóta se talált jobbat, csak rosszabbat hiába voltak szebbek,okosabb,tanultabb,dolgosabb,szexibb és az önérzetük miatt,szégyen sose fog eléd állni,megkeresni inkább jön a tv, a sör a haverok és a munka,az anyjuk.
Elvesznek egy libát aki kisemmizi,bántja ordít velük szar haver,szar munkatárs,szar pénz szar főnök,ordító anya vizasárkányosodik meg a felesége,az ex a gyerekei is a haverok akik támogatták rúgd ki,az meg kiröhögői és kiszúr vele.Az ember ad nekik 1,2 ,4 évet megvár, hiába ráébred megkeres semmi baj,tanult hibázott.
Visszatér ,elmeséli hányan tapostak rajt át min ment át és így már ne tetszik nem kell.elveszti a vonzását.
Balek,szerencsétlen lesz,mint akivel akkor szóba álltam,de annál lejjebb esett.pár ilyen kör és többé egy nőt se szeret ,az előző egy szemét miatt, egy bukta egy hiba ,mindenkihez úgy él,úgy viszonyul ezentúl akkor s ha szeretnék,az drága aranyos és ő csak bánt és bántja fel se fogja,hogy a másiknak ez fáj,ellöki magától.aztán 15 év munkakapcsi,utazás ,haveri jön egy izgi,vonzó nő,szex és megont behüjül .Az megburitja,leépiti újabb 10 évre..

A barátnőm és a férje házassága tökéletes volt ,kölcsönös szerelemre,szeretet bizalom épült,míg be nem jött a képbe örömök,pénz utazás,ház boldogság egy kivülláló 3.4 .
Ezek : nő,munkatársak,haverok,rokonok,gondok,adósság és stresszfaktorok,külső nyomás és követelések.
Szétestek a pasi megváltozott átfordult,kifordult önmagából jelemben,természet hozzáállásban elkezdett hazudni,lopni megcsalás,átverés,aljasság.Inni ,morgás káromkodás,agresszivitás ,elbunkult,mindenkibe belemart,támadt követelt adta otthon magát.
Kiderült sokáig a fiút az anyja nők,szeretők,barátnők, tartották ki ,fekete munka,jól élt,vállalkozó volt nem bírta az alkalmazotti szerepet,és a közös csapat ,élet hozta a hazugságokat meg a többit.
Az anyja jól ismerte a hibáit kiházasította és lepasszolta a fiát ,azok szülei,elfedték,hazudták kiszintezték a fiút nem nevelték meg,ezzel csináltak egy válást a feleségnek,jövőtlenség a gyereknek.
A szeretőinek és a munkatársaknak is rontotta az életét lelkiállapotát a volt férj.

Nem ismert rá ,és pár hónap,hét szétesett a családja idegené lett,ellenségükké a párja,ő vált el fogta a fiát elment.
A pasi maradt ebben az átfordult állapotban azóta is,eltelt 3 év,neki így jó ágya,nő haver,munka pénz és inni legyen.belekóstolt máshol,,másokba és egy nap elment köztük az ami megvolt,szép volt irigyelhető,tökéletes.Máshol evett,aludt,lakot,szerelt,evet azzal dolgozott és tanult.
Azóta már nem lesz az aki volt.
Várt hátha javít a férje,kérte beszélt vele várt.Egy nap már nem is látta ,hallotta kérdezte meg őt az otthoni dolgok,feladatok,gondokat,a gyereket nem vett részt leszarta és szó nélkül ment el,köszönés nélkül.Más főztje lukáért megérte e a barátságot,szerelmi szeretetteli szövetség,családot szétrombolni nem tudom,bármiért is szabad e megéri.

Sose láttam mosolyogni többé Ancsát a fiát,se a volt férjet.Mintapár voltak.
Isten egyszer adott kincset: őket,egymást nem becsülték a jót a szépet.egy elszúrta.
Most se bánja hapsi,nem rágódik rajt neki nem volt veszteség annál jobban a szexeket,pénzt a kihagyott munkákat,tárgyak és birtokot a szeretőit.Remélem az élet rendel mellé egy intelligens férfit aki akar szerető,férj,apa társ lenni,családot,őket olyan velük,hozzájuk.

Aki szingli,elvált jól rágja meg mibe vállal ,ha kiszabadult,mert,ha benne van élettársi,közös cég,ház,házasság vagyon közösség,szerető akkor késő.
Inkább egyedül,szeretőkkel,barátok mint egy rossz házastárs.férj,apa fiúgyerekkel.Erdélyi Mónika ,és én legyek a példa.

A boldogság mindíg nyit egy új partot,új ajtót x évente,addíg tölsd ki a napokat szépen,szinesen találd fel magad,találj magadra ,találd meg magad valahol,valamiben,valakiben,élményt,munkát és programot,barátokat.Mikor jól megleszel és nem kell,nem várod a szél oda sordorja őt,téged egy helyre vele.Találkozási pont.

Ancsa külföldön él,kapott állást. A munkahelyén lett szeretője aki támogatja, csak barát.Képzi magát,él ,utazik,költ a gyerekkel.Közösségek,barátnők,programok.nem bírálom,ne ítélem meg.ahogy mondták összejött a munkája által,a pénz ,és a szerető támogatásának, köszönhetően egy férfival aki rendes hozzá ás a fiával.Majd meglátják.Pár év együtt,de akkor is ott van a munkája a szerető ,azaz a főnöke,a stabil pont a visszaút, ha mégse.Ha egyedül tudsz boldog lenni ,azt megtalálod magadban valamiben a gyerekeddel, egy réteggel,akkor rájössz nem kell azt pont társ férfihoz kötni.a munkáját szereti.Úgy választotta ha már nem lehet boldog férfival akkor a munkaterülete legyen olyan amit élvez,ért és szeret,ismer a legjobb tudását adhatja,pályázott,nyert,kevésből indúlt és kezdett.
2 év mire beért,az új főnök,szerető által.

Kellenek ezek a lépcsőfokok.

A semmiből lesz az 1 a kezdet,egyből a kettő,abból a harmadik és így tovább felfelé.

Becsülöm felnézek rá hogy vesztes helyzetből jól jött ki ,felállt egyedül,nem adta fel kitartott és végig csinálta,kibírta.A bátorságáért a merszért hogy változtatott mikor nem is látta az új ajtót,társat állást merre és hova de elindult vakon az ismeretlenbe.sokunk nem teszi,nem fogja.fél,és gyáva,kényelmes ,jobb a biztos rossz.mindezt egxydül,pémnz eszköz és támogatás nélkül,csak remélt és bízott .
Sok egyedülálló nő,férjezett,szingli,elvált ,házas lejjebb esik,tönkremegy ne képes rá,megcsömörlik és megalkudva egy éltre leszerződik bánatra,vitákra hogy alázzák,nyomorra adósság,hazugság és elnyomás.
Ő maga nem ad esélyt magának a gyerekének.
A többi ürügy,indok,duma félelem,kétség aggodalom,mert ezért,azért stb okgyártás,kifogás ,hazugság,kényelmesség,amit maga kreált logika,ésszerúség a miért nemre.Meg se próbálja.
pedig tudja nem jó a szülei,barátnői,a gyerekei is érzi mi a nem jó a szar de van,jobb mint a semmi,a nulla mínusz leesni.

Pedig egy nap egy hét is boldogabb lehet ,megéri mint egy ilyen hitvény,szar üres,örömtelen tartalmatlan fénytelen,élménytelen megszokássá fajult vegetációval kitöltött élő holt élet!
Sose adjátok fel,míg éltek.! Soha !

A siker a boldogság hogy tetszel,vonzó légy,csodás,boldog és szuper nő valakinek,valahol,valamiben lám nem kor kérdése,olykor ne is millióké,hátszélé.nem kell az egész világnak csak egynek,párnak.Minden belül dől el nézőpont,belső program és hozzáállás kérése.
Legyetek azok önmagatoknak,istennek a gyerekeitek,egy barát és egy embernek szépek,csodásak,vonzóak,tökéletesek.Istennők.
Akkor is ha 30 kg plusz van,elálló füle neki,ő csont sovány és nem egy Adonisz ,és nincs kibélelve annyira,neked kócos a hajad,nincs 90-es mellbőséged és vastag erszényed,akkor is az arcod nem egy modellé,se a tested ha vannak hibáid .

De ők az az 1, nem azt nézi hol vagy gyenge,törött rossz és hibás ,és miben,hányban .
Nem azt,hogy miben keressen hibát,kivetnivalót,mikor,mit szóljon meg,hogyan bántson meg,döngöljön le,vegye el a kedved a kenyered és az álmaidat, hanem azt említi,lássa és mondja csak,ami jó,szép,nagy erős benned élteti,észreveszi és vonzza.Remélem okultok belőle csajok.Sose késő.56,78 évesenis jár a boldogság csak hinni kell,szeressétek,értékeljétek magatokat,vonnzatok!
Tudjátok mindig,mindenhol ,minden közeg és körülmények között, bárkivel,bárkinél mit akartok,kit .Onnét csak,és csakis azt az eggyet lásd a többit szelektáld.

Ji Ching : "Ha túl sok a vágy ,az út ami felvezet a vágyakhoz a hegyre,sok ahhoz,hogy egyre is rálépnénk,tennénk érte, nem fogsz felérni a hegyre.
Áldozz föl valamit kint,magadban meg a többit.Sokszor sok a gondolat a vágy a kell az akarom,az igény képe,terve a szív a fej az elmében naponta és hetente.Állíts tervet,sorrendet,x ideig ere gondolj csak naponta.Ez x nap,hét év a teljesedésig.Kezdj,kicsi,apróval,könnyű,olcsó elérhetővel.Gyakorolj.írd le figyeld kövesd jegyezd le.Rezegj.
Ha megy bejöhet a nagyis,akár az angol herceg is a tiéd lehet mert a szellemvilág nem ismer kicsit és nagyot,siker és siker,boldogság és boldogsáág,győzelem és győzelem közt különbséget.

Egyszerre mindig egyet,tartósan sokáig csak egyet szüntelenül akarni,kitartani sokáig és tudd,hidd bízz ,lásd beérik.Ne szorítsd nagyon ne akard nagyon ne görcsölj,csak lazán hagyd elég napi párszor rágondolni,látni,érezni és tudni már megvan és kész megkapod.az idő egy intervallum,egy dolog.Akkor amikor kell jó az idő eljött nem te szerinted az égiek szerint.Az időzítés fontos dolog,hidd el.A vetés a csaták,a születés a halál ideje.a megkapásé mindené,az esőé,a régi korok,és azok népei,ősei út a ez jelentőséggel bír és az isten,angyali szférában is ahova elültetik egy kertbe a terv,a kívánság magod,gondolatod,Tápláld öntözd szüntelenül magadban és fent,lásd hogy kivirul.Neked.megkapod,eléred.
Ezért ne mindegy mit érzel,gondolsz vágysz,mit szeretnél és kész.A jót és a rosszat is megkapod,
Amit félsz,kerülsz ,lenézel,megvetsz,szidsz,nem akarsz,ne remélsz és amit akarsz,keresel azt is.
Ez jó lesz barátnak,ez erre,eddíg ezt megtartom,ez talomnak.
Tartsd magadat az az egyhez,igazodási pont,mérce viszonyítás,kitűzött cél,vágyott társ képe,ismérvei tartsd magad.Megéri!Várni is ! A kitöltő űr is,egyedül.Akinek volt jó jobb ,már volt,sikerült,az legyen a minimum szint ne adja alább!

Abrakadabralányka