Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
tvir képe
milyen hasznot hozhat egy "sarlatán" ;)
2010. október 31. vasárnap, 6:32 | tvir

Teljesen igazad van abban, hogy sok önjelölt rossz fényt vet olyanokra is, akiknek valós képességeik vannak. Ez elég szomorú tény, és sajnos nem mindig könnyű eldönteni kiben bízhat az ember. Az első találkozó szinte mindig lutri, hacsak nem ajánlja egy olyan személy, akinek a megérzéseiben bízhatunk. De még az sem garancia. Később (ha van további alkalom), talán a saját megérzéseink szerint érdemes dönteni.

Több éve elmentem egyszer egy nőhöz (már nem tudom minek nevezte magát), akit egy ismerős ajánlott, mikor nem tudtam előrébb lépni egy elakadásból. Ingát használt, meg hogy honnan nem tudom, de megállapította, hogy 673 (vagy valami hasonló számú) életet éltem együtt a volt párommal, és innen erednek a problémák, stb. És még arról is volt információja, hogy milyen viszonyban álltunk az egyes életekben...
Na ez a rendkívül pontos információ éppen elég volt ahhoz, ez akkora pofon volt, hogy megfogadtam, soha többet, és valahol még hálás is lehetek neki, mert utána találtam rá Sanyi önismereti tanfolyamára, ami egy új szemüveget rakott rám.
Sajnos sok ember továbbra is jár hozzá, sőt tanfolyamokat is tart. (Az ismerős is közéjük tartozik, aki számomra érthetetlen okból, azonnal szalad hozzá, ha valami apró probléma adódik. Fel sem merül benne, hogy ő egyedül is megtalálhatja az okot vagy orvosolhatja azt...)

Köszi a két paródiát, nagyon jók voltak.:)