Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ingyenes?
2009. március 31. kedd, 21:35 | csaesz

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok erről: találtam az interneten egy oldalt, melyen azt láttam, hogy egy hazánkfia ránk bízza, hogy nekünk mennyit ér meg az ő internetről letölthető meditációs anyaga. Ott a bankszámlaszám, mindenki fizessen kedve szerint. Akinek meg nincs pénze, az meg ráér akkor fizetni, amikor majd lesz neki. Az első benyomás alapján olvadoztam, hogy micsoda frankó emberek járnak-kelnek közöttünk! Aztán elkezdtem valahogy furán érezni magam. Elképzeltem, hogy letöltök egy anyagot, és a fizetségre kerül a sor. Vajon melyik énemre hallgatnék: amelyik szeretné minél olcsóbban megúszni az egészet, hiszen úgysincs túl sok felesleges pénze, vagy a lelkiismeretes énemre, aki nem szeretne magának semmiféle tartozást átvinni a következő életére? És ha a lelkiismeretemre hallgatok, vajon el tudom-e dönteni, hogy tényleg mennyit ér nekem az anyag? Mi van, ha mondjuk pár év múlva rádöbbenek, hogy mégis sokkal többet profitáltam belőle? Ti melyik utat választanátok? De most őszintén..:) Egyébként -érdekességként- találtam olyan oldalt is, ahol egy nő valaki másnak ezt az oldalt ajánlja, miszerint xy ingyenessé tette a meditációs anyagait. Hát, azért ez így elég messze van az ingyenestől...
Konkrétan: Sanyi! Te, akinek vannak mini tanfolyamai tényleg ingyenesen, és vannak CD-i meghatározott összegért, mit gondolsz erről?
Szerintem felelőtlenség minket, gyarló embereket ilyen válaszút elé állítani, hiszen lehet, hogy így olcsóbban is megkaphatunk dolgokat, de aztán a lelkiismeretünk akaratlanul is dolgozik utána... nem az ilyen helyzetek teremtenek karmikus kötődést?