Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
ez is egy szemszög
2010. október 26. kedd, 20:31 | Azuris (útkereső)

Sziasztok!

Ez nagyon jó! Végig olvastam és hallgattam. De mi van akkor ha valaki azért nem értékeli magát mert olyan tulajdonságai vannak amiket a mai szemlélet pont lesz@ar? 23 éves srác vagyok és a mai leányzók eddig még magasról tojtak rá hogy én romantikus, hűséges, fazonú ember vagyok. Tudom, hogy vannak hibáim. Sok a külsőmmel. Szemüveges és vékony.
A másik fontos dolog, hogy zenélek. Játszottunk az Illés zenekarnak az évfordulójukon egy Beat zenei csokrot. Szörényi Leventével sörözök. Most hétvégén Miller Lajossal karöltve csináltunk egy jótékonysági estet egy templom felújításáért amin 500k jött össze. Szomorú volt a koncertre menet látni, hogy a fiatalok hogyan áramolnak a kocsmába inkább. Mikor kérdezték mi volt. Mondtam Shadowst játszottunk, én meg szólóztam Bachot. A Shadowsról fingjuk nem volt. Bach rémlett az általános iskolás zeneórákról. A válasz az volt hogy „LOL”
Szóval igazából azért lehet olyan sok önértékelési zavarokkal küszködő ember, mint én is, mert a mai világ már nem kíváncsi az emberi értékekre. Ha egy ideig értékeled is magad, ez előbb utóbb alábbhagy, mikor eltűnnek mellőled az emberek, mert "Fújjj, hagyjál már. Bachot játszik, meg Shadows. Ez nem menőőő. Milyen ciki, mit fognak szólni a barátnőim ha meglátnak vele. Biztos ki fognak röhizni..."
Szóval én még mindig azt mondom mint egy igazi önértékelési zavarokkal küzdő! A világgal van baj, nem velem. Néha NAGYON nehéz uralkodni magunkon!