Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
A konkrét élethelyzetekben
2010. október 22. péntek, 19:30 | Domoszlai Katalin   Előzmény

felmerülő problémákat a filozófiai fejtegetések egy fórumon nem fogják megoldani, ebben igazad van. De ahhoz hogy belásd, a módszer működik ki kellene próbálnod. Megtalálni azokat az agresszióval kapcsolatos saját feldolgozatlan emlékeket, amik miatt ez a kérdés a napirenden van nálad. Vagy ahogy Ildikó is kérdezte, megnézni a morfogenetikai mezőben mi van. Aztán amikor meg van, fel kellene dolgozni, be kellene fogadni. Ha ez megtörtént már nem fogsz ebből többet bevonzani. Ha erre nem vagy még nyitott, akkor beszélhetünk róla még 20 oldalon keresztül, de én nem hiszem, hogy erre fogom használni az időmet :-)

Be tudom mutatni a gyakorlatban, hogy működik. Én nem követek ideálokat, felvállalom a rossz oldalamat is. Sokszor voltak ilyen kétségeim amilyenek most neked vannak, de maga az élet minden kísérletemet igazolta.

Elég nagy különbség van abban, hogy az ember azt "hiszi" hogy valami nem 100%-os, és egész más azt mondani, egyetlen egy esetről sem tudok, amikor ne működött volna. Hinni abban hiszünk amit nem tudunk.