Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hány megvilágosodott ember él a földön?
2009. március 27. péntek, 19:26 | énvagyok (útkereső)   Előzmény

Ez a kérdés kevésbé misztikus,ha a tárgyilagosság felől közelitjük meg.Ritkán szállok be ilyen beszélgetésbe,de ez pont olyan téma,ami hozzám,a kutatásaimhoz közel áll,ezért ugy érzem,segithetek a megfelelő megközeleitéséhez.
Hawkins Erő kontra erő cimű könyve nagy segitség minden gyógyitónak,terapeutának,trénernek,tanitónak!
Ebben minden oldal a lektorálás elött tesztelve lett,és amelyik nem érte el a megvilágosodottság szintjét,addig lett javitva ,mig elérte azt!(ennek a könyvnek-és a következőnek-az olvasása is igazolhatóan emeli a tudatosági szintet!)
Ebben a könyvben megtalálható a tudatossági térkép-hozzárendelt számértékekkel,amik ismeretében tesztelhető az aktuális tudatossági szint. Ha kiváncsiak vagytok , bemásolom ide!
Én spirituális gyógyitással foglalkozom,az oldások,tisztitások,kezelések végén célzottan emelem a tudatossági szintet,majd a kezelés végen tesztelhető ,hogy mekkora eredményt tudtam elérni,általában 20-50 pontot lehet emelni egy kezelés alkalmával.(Hawkins szerint egy átlagember,aki nem foglalkozik kiemelten a spirituális fejlődésével,egy élet alatt átlagosan 5 pontot emelkedik a tudatosságban!
Tavaly tavasszal az én méréseim szerint 700 ember volt a földön a megvilágosodottság szintje fölött.
Ha érdekel Benneteket ez a téma,irjatok!
Imrich Zoltán