Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
kancsokanna képe
szimbólumok általában
2010. október 15. péntek, 11:54 | kancsokanna   Előzmény

Az az érdekes a számomra, hogy a „jóslással” mindaddig fenntartásaim voltam, amíg nem találkoztam egy olyan megfogalmazással, hogy valójában jósláskor az történik, hogy a tudatalattiból ideomotorosan kerülnek felszínre az információk s verbalizálódnak, interpretálódnak-ez azért fontos megjegyezni, mert az információk ha még helyesek is mindig némi torzulást szenvednek az értelmezés által.

Bármely szimbólum, -pl. a klasszikus írás betűi is csak szimbólumok, amiknek az értelmezése a tudatalatti segítségével alakul gondolattá-nem tudatosan kell kibetőznöd a sorokat, vagy gondolj az útmenti közlekedési jelzésekre, amik szintén szimbólumok, s reflexszerűen integrálódnak- elsősorban a tudatalattihoz vezető kulcs, s olyan tartalmakhoz van hozzáférése, amik a tudatos elmének nincs.

A szimbólumoknak is sajátos rezgésük van, a hozzájuk folyton társított, vagy ráasszociált gondolatnak megfelelően „szolgálnak”. Amikor meglátsz egy szimbólumot aktiválódik gyakorlatilag a tudatalattidban a neki megfelelő energiatartomány, s információtartalma.

Egy csukott könyvet is vehetsz sürített információtömegnek, amihez ennek megfelelő energiaminőség társul, s amikor bemész a könyvesüzletbe sohasem véletlenül veszel magadnak könyvet.

:)