Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Pitypang képe
Felunk a valtozasokat befogadni/ elfogadni, felunk, hogy kiderul
2010. október 11. hétfő, 14:17 | Pitypang   Előzmény

Felunk a valtozasokat befogadni/ elfogadni, felunk, hogy kiderul, hogy nem is vagyunk olyan erosek, mint ahogy elkepzeljuk, hogy nem tudunk annyira porogni, mint ahogy a helyzet megkivanja. Ezerrel vagyunk a valtozasra, de mi van akkor, ha helyzetunk/ szemelyunk rosszabba valtozik?Felunk reszkirozni.
Sokszor felunk kibujni a kenyelmi zonabol, megha elegunk is van belole, mert az ugye, olyan jo langyos, meleget tart neha es biztos.
Nagyon vagyom egy allasra, penteken megyek a masodik megbeszelesre, nagy eselyem van, hogy fel is vegyenek...,de en mar elore felek...Felek attol, hogy megsem vesznek fel es, felek attol, hogy felvesznek es minden megvaltozik: reggeltol estig dolgozni fogok, a gyerekkel csak este talalkozhatok, sokszor fog kelleni kulfoldre menjek, megint a gyerek..., a parom is gyakran jar kulfoldre, mi lesz a gyerekkel.., aztan a masik, hogy tenyleg meg fogok-e felelni, kielegito-e a holland tudasom olyannyira, hogy 8-10 orat hasznaljam egy irodaban. Megijeszt, hogy teljesen mas kulturaban feltalaljam magam, mert tudom, hogy homlokegyenest utkozunk erzelmi es kulturalis szempontbol..Mi lesz, ha nem ertem majd a vicceket es mi lesz, ha ok sem az enyemet? Mi lesz, ha en leszek a marslako az irodaban, ha nehezsegeim lesznek stb-stb...Mi lesz, ha ujra dolgozni fogok(3 es fel eve nem dolgozom, itt pedig meg egyaltalan nem is dolgoztam)es a ferjem soha nem latott meg engem mint munkaba jaro not, amiota a felesege vagyok, nem dolgozom(na, nem azert, mert o egy magnas, hanem mert orszagot csereltem, aztan hirtelen jott a gyerek), mi lesz, ha ujra magabiztos es anyagilag fuggetlen no leszek? Mi lesz, ha ujra elovakarom a kis kosztumkeimet a szekreny melyerol?(persze, az esely, hogy ramjojjenek egyenlo a nullaval:)))))
Rengeteg mindentol felek, de jojjon aminek jonnie kell:)Annyira nem szabad felnunk, hogy felelmunk meggatoljon celunk elereseben, csak annyira szabad feljunk, hogy kozben 'sharp'-ok maradjunk.