Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hatar Beatrix képe
Egy vélemény
2008. július 31. csütörtök, 22:18 | Hatar Beatrix

Mestert földi halandó embert nem nevezek. Tanítónak ill. tanítóknak inkább.

"Te kinek a tanításait követed?"
-hmm többnyire olyan emberekét akinek közel áll a világnézete az enyémhez. Követni nem követem, de meghallgatom és ha tetszik elfogadom és kipróbálom.

-Mire nézel fel benne?
Bevállalja emberi gyarlóságát és nem maszatolja el valami ezoterikus trutymóval. Fölvállalja emberi mivoltát. Egyszerűen tisztelem, miért, nem tudom, számomra a kisugárzása is olyan.

-Miben látod a hitelességét? Nem alakít ki függőségi viszonyt, meghagyja a szabad akaratomat.
Nem sztárolja magát, nem a pénzért csinálja, Szívvel-lélekkel teszi a dolgát. Sok embernek segített, de amit tud saját életéből merítette,két lábbal áll a földön. A tanításait alkalmazza az életében. És egyszerűen sugárzik.

"Miért tartod jobbnak a többi tanítótól?"
-Mert nem akar többnek látszani, arra tanítja a hozzá fordulókat, hogy maguknak köszönjék a sikereiket magukat szeressék és azon van, hogy te magad egyedül boldogulj az életben.
"Miben segített Neked?":-DDD Nincs ennyi hely. Mindig olyat mond, amit azonnal át tudok ültetni gyakorlatba. Néha bátorít, néha keményen beszól, ha nyafogok,vagy hisztizek.

"Miért ajánlanád másoknak is?"
Nem nagyon ajánlgatok másoknak embereket, egyszerűen ami nekem bejön, nem biztos, hogy másnak is bejön. Bár nekem a mester tanítvány dolog kicsit sztereotipikus, de ha ennél maradunk úgy gondolom, mindenki megtalálja a maga emberét. Mikor ott van annak helye és ideje. De tanulni mindenkitől és mindenből tudunk.

Bár most kifejezetten egy hölgyről beszéltem, akitől nagyon sok mindent tanultam amit tudok a gyakorlatba alkalmazni. Nincs kifejezetten mesterem és tanítóm, nem is keresem, ha van és kell találkoznunk, akkor fogunk, ha nem akkor meg marad az ami eddig is volt.Tanulok magamtól,és néha néha kapok ilyen-olyan segítséget. Amit ezúton is köszönök:-) mindenkinek:-)