Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Pitypang képe
En is azt hiszem, hogy ez a tulzott "kotelessegtudat" a megfelel
2010. október 06. szerda, 0:30 | Pitypang   Előzmény

En is azt hiszem, hogy ez a tulzott "kotelessegtudat" a megfeleles vagyaval fugg ossze. A ferjem ilyen, ezzel ellentetben, en teljesen a masik veglet vagyok. Az, hogy az ellentetek vonzak egymast, csak bizonyos fokig igaz, mert engem halalra idegesit ez a "megalkuvas" vagy nem is tudom ,hogy nevezzem...En nem azt mondom, hogy folyton lazadni kell, de engem nagyon bosszant, hogy mindent ugy fogad el, ahogy van. Gyerekkoraban terrorban elt, az apja szekus tiszt volt, katonasan nevelte oket, aztan 14 evesen katonai iskolaba ment, majd onnan katonai akademiara es aztan a katonasag kereten belul dolgozott. Most teljesen massal foglalkozik, de ...mintha megsem...Megmaradt benne ez a katonas fegyelem, ami sokszor hatbozongato. Mindent szo szerint vesz, nem veszekedik, nem mondja ki magat, csak forr magaban, majdnem naponta faj a feje ,stresszes, reggel 6kor mar leszaladja a 10 km-t, maskor meg 5kor kel, hogy a spanyol kurzusat tanulja, maskor pedig hajnalban dolgozik, sokszor pedig ejjel 1-2 ig, itthon. Egyszeruen nem tudja elengedni magat, ritkan mosolyog, ugy szereti, ha minden perce be van osztva es szeretne nekunk is beosztani a perceket.
Kaptam egy allas ajanlatot, voltam egy megbeszelesen, aztan visszahivtak egy masodikra is. Nagyon orulok a dolognak, mivel mar 3 eve itt vagyok, 2 eve gyereket nevelek es meg nem dolgoztam...Ahogy megmondtam neki, hogy mennem kell a masodik megbeszelesre is, mar egybol azzal kedzte, hogy hetvegen csinaljunk egy treninget...MICSODAAAAA??!?!?! Nem akartam megserteni, hogy azert en "elozo eletemben" HR-es voltam es nem hiszem, hogy szuksegem van ra, de kicsit meghokkentem...Fel akar kesziteni engem...En nem ez a tipus vagyok. En allasinterjun is elengedem magam, EN vagyok, nem kell kulon keszulnom.(nem azert mert zseni vagyok, hanem mert nem is akarok zseni lenni)
Ez a pasi nem akar elni es ez engem nagyon bosszant! Most, hogy leszaladja a 10 km-et, mintha normalisabb lenne, de ...mosolyogni igy is ritkan mosolyog:( Kezelheto?:))))