Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
kedves Zsuzsy.k
2010. október 03. vasárnap, 9:32 | Michaelita   Előzmény

Igaz, hogy a Sanyit kérdezed és én Marcsi vagyok, de leírnám a saját meglátásomat:)

Amivel megértésben, összhangban vagyok az engem épít, energiát ad, ez természetes, ezzel nem kell foglalkoznom, mert ez van és jó úgy, ahogy van. (asszem ez lenne a természetes, eredeti alap állapotunk)

Amivel konfrontálódok, ami gátol, korlátoz, ellenállást szül bennem, ott az energia megreked, nincs folyamatos áramlás, ezért uralja a figyelmemet is, jelezve, hogy még dolgom van vele, ez nincs nálam a helyén.

A jó kapcsolatban, kapcsolódásban energiát adok és kapok, ezt akár jutalomnak is érezhetem (ezzel jutalmazom én magam, vagy az uni engem).
Az elégtelen, blokkolt kapcsolódásnál pedig energiákat veszítek ezért teljesen más érzéseket ébreszt bennem.

A lányoddal akkor jön helyre a kapcsolatod, ha elismered, hogy Ő egy teljesen önálló lény, akinek joga
és Isteni kötelessége a saját életét élni, a saját életútját járni. Bármit is jelentsen ez, Te tiszteletben tartod és szeretettel elfogadod a döntéseit és a jogait.
Ha ezt lelkileg belül megteszed felé (csöndes magányodban), akkor egy idő múlva ő is el fog gondolkodni a Te jogaidon és amit tud és lelke számára elfogadható azt beteljesíti a Te kéréseidből.
A lányodnak szüksége van Rád és a szeretetedre, de a lelke szükségleteit beteljesítenie még fontosabb, ne hagyd, hogy ez a kettő ütközzön benne, mert azt rettenetes megélni, (így látom én)

A gyermekeink ajándékok az élettől, akik sok mindent megtanítanak a számunkra. Próbáld megérteni, megfejteni, hogy az élet mit tanít Neked rajta keresztül.
(Én még olyat is tapasztaltam, hogy néha saját elnyomott, el nem ismert részeinket élik meg, amit ha beemelünk az életünkben, akkor őket mentesítjük a megélés felelőssége alól)