Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Erika & Éva
2010. október 02. szombat, 22:40 | Éva.

Én csak a legutóbbi ilyen dolgot mesélném el Erikával,mert ennek a sztorinak a kezdetét ti is ismeritek,de
a folytatás azt hiszem mindkettőnket meglepett.

Szóval tudja mindenki mi folyt köztünk az oldalon,kibékíthetetlen ellentétnek tűnt.Hadd ne mondjam el,mi volt a véleményem róla,és persze viszont.
Aztán egyszer csoda történt,Erika úgy szólt hozzám az oldalon hogy nem hittem a szememnek.
Én kezdtem a közeledést e miatt, /annyira meglepett/ és ő nagyon jól fogadta.
Azóta napi kapcsolatban vagyunk,rengeteg közös dolgot kiderítettünk magunkról,szinte mindent megbeszélünk.Olyannyira egy húron pendülünk,hogy nem igen van rá racionális magyarázat.
És nem egy egyszerű barátságról van szó,hanem egy olyan elmélyült szeretetről a / részemről legalább is/ hogy messziről is tökéletesen érezzük egymást.
Én ,amikor írok neki,egyszerűen kinyílik a szívem,és azon veszem észre magamat,hogy fülig ér a szám,egy egészen más állapotban vagyok,és mélységes szeretetet érzek iránta.
Egyszer megírtam neki,hogy ez mindig így van,már akkor mikor olvasom,és végig ahogy válaszolok neki,és
visszaírt,hogy épp futott/Németországban az erdőben/ és érezte a szeretetemet./ezt az email dátumából percre lehetett pontosítani/
Az oldalon korábban sehogy sem értettük egymást,de ahogy megismertük a másikat,azonnal megértettük,hogy az ellenszenvünk abból adódott,hogy nem értettük a másik miért ilyen ,vagy olyan.
Érdekes ,hogy akkor azonnal el tudtuk fogadni egymást.
Nagy felismerések voltak ezek,és szerintem most tökéletes párost alkotunk.
Van teljesen egyforma vonásunk is,de amik korábban ellentétek voltak közöttünk,azokban most olyan tökéletesen kiegészítjük egymást,hogy ezt racionálisan lehetetlen megmagyarázni,pedig én ennek nagymestere vagyok:)
Azt is hozzá kell tennem,hogy én nőkkel ennyire szoros barátságot sosem tudtam ápolni,mert valahogy mindig éreztem a másik nőben a ,,kígyó'' természetet ,és ez valahogy taszított./persze voltak ez alól kivételek /
Számomra ez egy egészen különleges és megmagyarázhatatlan kapcsolat,és ez ügyben megállt minden tudományom.
Nem tudnám igazán megfogalmazni,hogy mit is érzek iránta a szereteten kívül,és hogy teljes mértékben elfogadom,sokszor csodálom? Talán olyan ,mintha a gyermekem lenne,akit nagyon szeretek,és teljesen belül ,magamban érzek,a szívemben.
Ahogy most is írok róla,azt érzem ,hogy a szívcsakrám a torkomig és a köldökömig ér,és remélem ,hogy ő is érzi ezt Németországban. Furcsa lesz majd találkoznom vele,mert sohasem láttuk egymást,és így csak a lényét érzékelem.
Hát erre varrjatok gombot! :)