Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
kancsokanna képe
Éva…:), én csak felvillanyozodtam, azon amit írtál. Vitatkozni
2010. október 02. szombat, 16:32 | kancsokanna   Előzmény

Éva…:), én csak felvillanyozodtam, azon amit írtál. Vitatkozni azért nem tudok, mert eléggé dilettáns ezotérikusnak tartom magam, csak felmerült bennem, hogy végső soron mégiscsak egy elért LÉTÁLLAPOT, aminek ehhez megfelelő idegrendszeri alapja kéne legyen, praxis ide vagy oda. Én értem, hogy nem fog az állapot váratlanul érni, meg hogy vannak paraméterei, akkoris ha nem vagyok a megvilágosodás híve :).

Elég ha gondolkozott-néha maga a pokol tisztítótűze is lehet-, az maga a cselekvés legszubtilisabb művelete, megjegyzem a fizikai valóságban való cselekvés az maga a legbrutálisabb, visszafordíthatatlan energiamanipulálás, ezotérikus definició szerint. A kisujjamat is a gondolataimmal irányítom, viccelek:).

Mért ne lehetne, csak „ráébredni”? hol írja ezt? Nem arról szól a mai ezotéria, hogy a lineáris tudáshalmozásból át kéne lépni egy nem-lineáris tudás képességére? Ezt mondjuk nem tudjuk, hogy „néz” ki.

A szenvedés is csak egy rossz szokás, aminek megint megvan a neki megfelelő idegi pálya, az asszociációs folyamatai, energetikai meződinamikája.
Lehetséges, hogy kvantumugrást csinált egy éjszaka alatt :), mint ahogy egyesek lottón is nyerhetnek, nem csak kemény munkával vagyont.

http://www.youtube.com/watch?v=m8NN4fpdm40&feature=related