Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
tvir képe
Megpróbálok majd rákeresni neten, bár nem tudom, hogy egyszerre
2010. október 02. szombat, 8:05 | tvir   Előzmény

Megpróbálok majd rákeresni neten, bár nem tudom, hogy egyszerre orvosi és spirituális szemszögnek mennyire van esélye, de végülis előbbi nem is lenne fontos. Még egyszer vissza kell mennem kontrollra, gondoltam rákérdezek a dokinál, hogy tök simán ment-e minden az altatással, stb.. Bár nem hiszem, hogy nagyon bevallaná, ha nem így lett volna, ha meg komolyabb dolog történt volna, az csak benne lenne a zárójelentésben... (Mondjuk vicces, hogy ébredésnél, az első "értelmes" gondolatom az volt, hogy mi lehetett a gond, hiszen kb. 2 órásra saccolták a műtétet, én meg megláttam pont a szemben lévő falon egy órát, amin kb. 5 óra telt el...)

Az első pánikrohamnál egyedül voltam és ez eléggé fel is erősödött. Fizikai szinten elég jól magyarázható lenne azzal, hogy nem szoktam kávét inni, de aznap ittam kettőt is délután, mondván fáj a fejem, biztos megint alacsony a vérnyomásom, stb... de ez egyértelműen csak a felszín

Lehet, hogy ez a lefekvés dolog is belejátszhat, már az altatás tényező oldaláról, de emellett biztos, hogy van több hozzátevője ennek az egésznek.
Azt hiszem igazad van, hogy egyelőre nem, de később biztos szeretném újra átélni, mi is történt ott...
(Itt úgysincs rá lehetőség, majd ha hazamentünk.)

Hát az egybeesések... elképesztő, múltkor Ildikó az ikertörténettel, most meg ez a gyógynövény..
Néhány hónapja megkértem indiai barátainkat, hogy mikor mennek haza hozzanak a férjemnek stresszcsökkentő Himalaya kapszulákat, mert a munkája valami embertelenül stresszes mostanában... (is) (egyébként lehet, hogy ebből is átveszek dolgokat, meg nem egyszer fordul meg a fejemben, hogy sokkal korábban fogom őt elveszteni a stressz okozta károk miatt, mint az átlag életkor...)
Na és visszatérve, pont Ashwaganandhat is hozattam velük.:))
Bár csak a honlapról néztem ki.;) Mivel a férjem néha, máskor nem hajlandó beszedni ezeket, ez pont megmaradt... ezek szerint "rám várt"..;)

Nme gondoltam rá, hogy akár gyógynövényt is szedjek rendszeresen, mert azért ezek a szorongások nem napi szinten jelentkeznek mostanában. Amikor jön, tényleg nagyon nehéz, de nem sűrűn. De ha már említetted ezt most szedni fogom.:)

Nem tudom olvastad-e a másik blogon az Istenre vonatkozó megjegyzésre adott válaszom. Adtam választ neked a kérdésre?
Visszakerestem a mondatot, amit tőled idéztem, szerintem nekem igazából ott a megfogalmazással volt gondom, úgy éreztem, mintha le lennék cseszve, hogy illúzióként érzékeltem a világot.;) De azt majd ott, ha akarjuk folytatni.

Nagyon köszönöm a segítséget.:)