Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Virág! Áthoztam,amit akkor ott az altatásos műtétről neked
2010. október 02. szombat, 1:56 | Éva.   Előzmény

Szia Virág!

Áthoztam,amit akkor ott az altatásos műtétről neked írtam.
Elég vicces,hogy most a saját írásomat fogom elemezni:)

,,Altatásos műtét:
Hát nehezen mondom ,de igaz.Furcsa dolgok történhetnek altatásban,ez is lehet ok jócskán.
Ebbe most nem mennék bele,csak annyit,hogy nekem két sarkalatos fordulópont volt az életemben, amikor egyik napról a másikra 180°-os fordulatot vett az életem,de olyan szinten,mintha más ember lennék,persze az igazi Én -tudatom az maradt.Nálam ez a fejlődésemet szolgálta,de te elég negatív érzésekről számoltál be,és ez gyanút keltett bennem.Lehet hogy van köze ehhez a fajta megéléshez,amitől már egy ideje szenvedsz.És azt gyanítom az az altatásos műtét időben passzol is,ráadásul gerincnél.
Azért most nehogy e miatt kezdj el szorongani,ott a visszajövetellel nem stimmelt valami,szóval egy tudat alatti szorongásnak lehet ez is oka.Ha hiszed ,ha nem még az is számít az orvosok miről beszélnek közben.Az elme és a test eszméletlen dolgokat tud kombinálni az emlékekből.Elég egy hasonló szag,és azonnal hozzákapcsolja a rosszullétet..és hasonlók.
nem akarlak ezzel megkeverni,ne is vedd figyelembe,a felette levők a fontosak.''
Eddig az idézet a másik blogból.

Hát most inkább csak arról írnék ,ami téged érinthet szerintem.
Azt gondolnám,hogy mivel fulladásszerű volt a kezdete és dobáltad magad,/egyebek/,ez jócskán lehet a későbbi pánik alapja.
Hogy miért az ágyban jönnek rád ezek a vegetatív,testi tünetek ,meg a félelem is?
Hát ott is feküdtél,és másnap meg amikor annyira rosszul voltál,akkor meg konkrétan ágyban feküdtél.
És ugye ezek csak azok a dolgok,amire emlékszel,de nem tudod mi volt az altatásban./konkrétan a tudatodban/
Erről van szakirodalom,orvosi könyvtárból kiveheted./vagy neten esetleg,ez neked most elérhetőbb/
Mindenre emlékszik az elme,hogy miről beszéltek az orvosok közben,a szagok,hangok,mindenféle külső inger,ami ugye a belső,nagyon kellemetlen,és félelmetes /fuldoklás/ tünetekhez kötődik,simán lehetett halálfélelmed !
Tehát amikor ebből a megjegyzett külső dolgokból bármivel is találkozol,akkor sajnos felhozza azt a belső rosszullétet,pánikot és félelmet amit akkor ,ha öntudatlanul is ,de átéltél.
Én maradnék az ágynál,és ugyan mindenki gondolkodhat lefekvés előtt ilyen létkérdéseken,még félhet is valamennyire,de /normálisan/ semmi esetre sem kísérhetik ez ilyen vegetatív testi tünetek,amik nálad vannak.
Még azt lenne jó kideríteni,hogy amikor az a kisebb pánikrohamod volt,mik voltak a közvetlen előzményei.
Mert elég egy szó,ami az altatás alatt elhangzott,vagy egy szag,vagy bármi ,amit akkor az elme összekapcsolt a szenvedéseddel.Tehát ezek bármelyike kiválthatta a rohamot.Persze erre nem tudsz rájönni,csak valami regressziós technikával,ami teljes részletességgel felhozná az egészet A-Z-ig.
Persze ne most.Én változatlanul gyorssegélyként a biokémiát ajánlanám gyógynövény formájában.
Először fizikai szinten,és ha jobban vagy, szelídebb homeopátiás finom anyagi,lelki szinten.És persze minden egyéb mentális dolgot,amit ott a blogodban a többiek is ajánlottak.
Én azért vagyok híve gyorssegélyként a biokémiának,mert az embernek ahhoz ,hogy dolgozni tudjon magán ,meditálni ,gyakorlatokat végezni,egy minimális nyugalmi állapotot ehhez el kell érnie.
Szerintem a félelem,és akármilyen kis fokú pánik is ,zaklatott állapot ,veszélyes ilyenkor.
Tudom ,hogy Vietnámban inkább a kínai medicina dívik,mint az indiai Ayurvédikus,de ha mégis létezik ez ott,akkor van egy nagyon jó készítményük,az Ashwaganandha.
Ez egy kiváló szellemi és fizikai roboráló gyógynövény/kivonat/,erősíti és nyugtatja az idegrendszert és kimondottan jó pánik és kisebb fokú depresszió kezelésére. /Nem gyógyszer,gyógynövény. Nincs mellékhatása,ellenben eredményes,nem úgy mint a hasonló gyógyszerek/ Nálunk például azért szedték le a polcokról,mert ezek miatt a gyógynövények miatt,nagyon visszaesett a depresszió ipar például.

Köszönöm,hogy megkérdeztél.
Én változatlanul itt látom az okot.Szellemileg pedig az Istennel kapcsolatos ,,félreértésednél''.
Ezt meg is tudnám indokolni,de talán majd a másik blogodban,ahol azonnal ,elsőként ez jött be nekem,és emlékezz,hogy Katival mindketten melyik mondatomon csodálkoztatok el oly nagyon?
Nincsenek véletlenek,ezt biztos Te is tudod.

Üdv: Éva... és köszi a bizalmat,a másik blogodban is.