Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
LeZsu képe
Sziasztok! Én nem tudom, mi lesz 2012-ben, de már nagyon várom.
2010. október 01. péntek, 22:17 | LeZsu

Sziasztok!

Én nem tudom, mi lesz 2012-ben, de már nagyon várom. :-)

Sokat olvastam erről, de a legjobb mégis az volt, amit álmodtam. Szoktam jókat álmodni, néha fáradtabban kelek fel, mint mikor lefeküdtem. Általában ezek az álmok úgy kezdődnek, hogy meghalok. Vicces. És aztán van mindenféle eseménysor, jobb, mint a mozi esküszöm.

Aztán vannak olyan álmok is, mint például ez is, amik nem az élet utáni eseményekről szólnak.

Amikor felkeltem másnap reggel meg voltam győződve arról, hogy a dimenzióváltásról álmodtam. Egy teremben voltunk páran, gyerekekkel, talán iskolában, amikor is jött a hír (nem verbálisan, hanem gondolati úton), hogy elérkezett az idő. És furamód az álomban mindenki tudta, miről van szó. Én is.

Hogy mire? A testváltásra kérem szépen! Borzasztó fájdalmat éreztem a gyomromban (valami erőset ehettem aznap este :-) és úgy éreztem a testem atomjaira hullik, szétrobban. Belekapaszkodtam egy székbe aztán elsötétült minden.

Amikor magamhoz tértem egy olyan testben találtam magam, aminek nem voltak pontos határai, nem volt körvonala, vagy legalábbis sokkal nagyobb volt mint ez. Az érzékelés megváltozott teljesen. Ez most elég hülyén hangzik, de nem csak láttam, vagy hallottam a dolgokat, hanem éreztem őket. Azt kommunikálták felénk, hogy a testváltás rendben zajlott és most már ráhangolódtunk az új érzékelésre. A színek élesek voltak, minden nagyon vibrált, a mozgás is másmilyen volt, a kommunikáció azonnali és csatorna nélküli.

Hát ennyi. Jól elvagyok, mi?

Szóval én remélem, ilyen lesz. :-))

Zsu