Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kavics22 képe
Idézet Karmatörlő hozzászólásából.....
2010. szeptember 28. kedd, 9:57 | Kavics22   Előzmény

"A "tragikus hirtelenség"-eket nyugodtan kihagyhatjuk ebből a kategóriából, akár hegyen fagyott mászóról, akár autóbalesetben távozóról van szó."

Megragadott ez a mondatod, főleg azért, mert hónapok óta előjön egy hozzám közel álló ismerősöm története. A 28 éves fia balesetben, tragikus hirtelenséggel halt meg. Egyetlen gyermekük volt. Mióta az eszemet tudom, nagyon féltette a fiát, folyton azt mondta, ha a fia meghal, ő megy utána.

Ellenőrizte minden percét, szinte megfojtotta a szeretetével, éjjel felkelt, hogy elkészítse a kedvenc kajáját, állandóan hívogatta telefonon, merre jár, a srácnak gyakorlatilag nem volt magánélete. Még az is előfordult, hogy nagy-nagy szeretetében úgy nevelte felnőtt fiát, hogy lekevert neki egy-egy pofont, mindezt nem csak otthon, mások előtt is.

Én úgy értelmezem a fiú halálát, mivel a szülők, de főleg az anyja képtelen volt elengedni, képtelen volt arra, hogy hagyja a saját útján járni, ezért a halált választotta. Az anyának pedig a legkegyetlenebb leckét adta az elengedéshez, nincs visszaút.