Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Köszi
2009. március 22. vasárnap, 18:37 | BÁgi   Előzmény

Kedves Zöldfülű!

Engem sehogy sem neveltek ez irányban, szerencsére. Volt egy idő az életemben, amikor megéltem spirituális dolgokat. Tudod, amikor vigyorogsz ki a fejedből, és elönt a boldogság, a végtelen szeretet, találkoztam angyallal is, szóval tudom én, kaptam sok jót...
Csak a nyomorult fájdalomtestem és egóm szövetsége jelenleg mintha győzelemre állna az ellen a VALAKI ellen, aki ott mélyen vagyok. És elönt a keserűség, mert még emlékszem arra, amikor közel éreztem magamhoz a végtelent, a szeretetet, a színeket, zenéket, szóval Őt, az Istent.
Most meg: semmi. Mintha elhagytak volna, és én, mint egy durcás gyerek kötekszem minden spirituális megvilágosodottal, mert nekik sikerült. Nem értem miért hagytak el az angyalok (és velük Ő), miért nem önt el a szeretet, miért nem álmodok már csodás zenéket stb. Valamit elmulasztottam? Vagy csak hamis érzések voltak akkor bennem, becsaptak?
Ezért kérdezem, másnak hogy megy ez. Ők mit tudnak, hogy egyenes úton haladnak, gyarapodnak, én meg csak veszítek, felejtek. Mit mulasztottam el, vagy csináltam rosszul? Az önismeret jó út lehet, bár én most nagyon szkeptikus vagyok.
Köszönöm vígasztaló szavaid, lehet, hogy segítenek.
BÁGI