Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A vágy nem korfüggő .
2010. szeptember 11. szombat, 1:58 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

A megélésére való képesség és a vonzerő már igen . Kivétel talán az egymást szerető , régen összeszokott és ettől is egészséges párok .
Én pl. fiatalkorommal ellentétben , amikor a kecskét is megvirágoztam volna , most már többre értékelem a számomra vonzó személy ölelését , testi kedveskedését , mint annak a profi akrobatikáját , akiről tudom , hogy alkalmanként legalább két kielégülést / kielégítést elvár tőlem .
Meddig illdomos ? Ameddig jólesik . Része az életnek . Ha jól emlékszem valamikor láttam egy videót , egy haldokló elefántmatrónáról , akit a csordatársai próbáltak életben tartani . Még a nemiszervét is próbálták ingerelni , hátha attól visszatér az életbe .
Meddig illdomos ? A saját vágyával mindenkinek magával kell elszámolnia , ha külső véleményre hallgat , akkor az nem biztos , hogy saját maga legjobb , legboldogabb állapota elérésére indítja .
Először mindenképpen a saját szeretetkapcsolatán belül kell az embernek próbálkozni , felmérni a meglévő lehetőségeket , és ha kell és lehet , akkor változtatni a megszokásokon .
Ha feléleszthetetlenek a kapcsolaton belüli lehetőségek , akkor a másik iránti szeretetből még mindig el lehet izzadni a vágyat , vagy kifelé nyitva lehet próbálkozni , de mindkét lehetőség már egyfajta torzulása a meglévő kapcsolat lehetséges legjobbjának , teljességének , és a legjobb szándék mellet is magában hordja a hazugságok , a megtévesztés , a negatív érzelmek kialakulásának a lehetőségét . Üdvözlettel : felacsó