Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Légy jó Magadhoz
2010. szeptember 05. vasárnap, 17:05 | Nagy Edit2   Előzmény

Kedves Ani!

Csak csatlakozni tudok Kavicshoz:) Egyet értek Vele.

Próbáld ki azt, hogy végig gondolod, végig éled, hogy vele élsz 10-20-100-1000 évet. Amennyit szükségesnek tartasz ahhoz, hogy tényleg megéld. De úgy tedd, hogy nem változik semmi, vagyis ő olyan marad 1000 évig,amilyen most. Éld meg így a napjaidat. Éld meg addig, amíg belül át nem kattan valami benned. Egész addíg csináld, míg rá nem jössz, még le nem esik a tantusz, hogy ez milyen rossz is Neked. Hogy Te nem is erre vágysz. Mert nem erre a nyűglődésre vágysz, az tuti. Csak van egy-két dolog, amit eddig nem kaptál meg, nála meg megtapasztalhattad.
Na de ez olyan, mint amikor valaki hajléktalan, és beköltözök egy putriba, az összes pénzét, erejét, szeretetét és mindenét beleinvesztálja, csakhogy ne legyen hajéktalan. Mert meg sem fordul a fejében, hogy akár egy szép lakásban is lakhatna, mert annyira megörül annak, hogy nem hajléktalan, nem kell az utcán aludnia. Kapott valamit, ami eddig nem volt meg, de ez csak MORZSA. Innen tovább kell lépni, rájönni, hogy nem a putri a cél.....
Vagy akár az iskolával. Ki vágyik vissza az általánosba? Akkor sokat kaptunk tőle, de a középiskola mennyivel többet adott, és a fősuli....
Miért akarsz örökké az általánosba járni, mikor van tovább is???:)))

Tapasztalatból írom ezt én is Neked. Tudom nem könnyű. De ha hosszú távon nézed, inkább szenvedj most egy-két hónapot (vagy akármennyit), mint egy egész életet egy olyan kapcsolatban, ami nem valószínű hogy valaha is más lenne, mert a másik fél képtelen rá. És már pedig mitől változna, ha a 12 év alatt semmit nem változott. A fejlődés egyébként is lassú folyamat,nem máról holnapra történik. Az élet meg rövid.

A másik nagyon fontos dolog szerintem, hogy keress valamit az életedbe, amit már rég szerettél volna csinálni, és most tedd meg. Adj magadnak minnél több örömöt. Kezd el szeretni magad, gondoskodni magadról, dédelgesd magad, mint ahogy egy pasit dédelgetnél. Légy jó magadhoz, "gyógyítgasd" Magad, mint ahogy egy frissen műtöttet visszavezetnél az életbe.
Te legyél Magadnak a legfontosabb.

Menni fog:))))