Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kavics22 képe
Kedves Ani ! Minden Érted
2010. szeptember 05. vasárnap, 13:21 | Kavics22

Kedves Ani !

Minden Érted történik és nem ellened. Ez olyan semmitmondó szlogennek tűnik, de hidd el, hasonlót éltem át, mint Te, az első fórum témám éppen erről született itt az oldalon. Azóta eltelt több mint 50 hét és nagyon sok minden történt az életemben.

A szenvedés teljesen természetes ebben az állapotodban, éld át teljes mélységben, ha nem tudod elengedni, hagyd, hogy fájjon. Később látni fogod az összefüggéseket, de ahhoz át kell menned egy belső folyamaton, nem tudod megkerülni. Ha visszanézel, azt fogod látni, hogy szerencsés voltál, amiért nem ragadtál le ennél az egyoldalúnak tűnő ragaszkodásnál, szerelemnél. Nem lettél volna boldog, elégedett, teljes ember. Márpedig a szerelem csak akkor tud virágozni, ha mindketten gondozzák a bimbót.

Ez egy állomás volt az életedben, amelyből óriásit tapasztalsz a megélt örömökön, de leginkább a szenvedéseken keresztül. Engedd el Őt, más az útja, nem lenne boldog melletted és Téged sem tenne boldoggá, ez már a mostani írásodból is kiderül. Ha ez van a szerelem kezdeti, lángoló szakaszában, akkor hogyan élné túl a nagyobb megpróbáltatásokat ?!

Az életed nélküle fog folytatódni, először nehezebben, majd egyre könnyebben, mert rájössz arra nem csak az eszeddel, de a lelkeddel is, hogy nem volt Hozzád való. Aki menekül, azt nem érdemes és nem is szabad visszatartani.
Jön majd egyszer egy másik, aki tisztelni fogja a szerelmedet, a ragaszkodásodat. Hidd el, én mindezt átéltem a poklaival és a gyönyörűségeivel együtt. Most éppen egy csodás szerelemben sütkérezek és ma már tudom, milyen szerencsés voltam, hogy akkor az a másik nem vállalt fel. Köszönet érte a Sorsnak.