Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
NYERTEEEEM!
2010. szeptember 04. szombat, 22:19 | I-won (útkereső)

Mindig hittem benne, hogy a pénz hasznos energia, mely lehetőségek elmondhatatlanul széles tárházát nyitja meg előttünk! Ezelőtt a nyeremény előtt is sokszor nyertem apróbb ajándékokat, ezért nem volt nehéz elhinnem, hogy egyszer a lottó főnyeremény is megtalál. Tudatosan készültem rá, listákat írtam, a családot és a közeli barátokat is megkérdezve, mit szeretnének majd a nagy nyereményből. Nem mindenki vett komolyan, de mégis mindenkinek volt kívánsága arra az esetre, ha mégis "beüt a mennykő" :) A kínánság-listát nézegetve mindig nagy öröm járt át, mert tudtam, hogy a nyeremény nagy vágyakat vált majd valóra.
Első kiadásom a diákhitelem törlesztése volt! Ezután az édesanyámék házát újítottuk fel. Beépítetük a tetőteret, új bútorok, új kerítés. Ezzel egyidőben kisebb anyagi segítséggel a bátyámék építkezését is sikerült felgyorsítani! Még pár hét, és beköltözhetnek! Én is megvettem a lakást, amit ezelőtt évekig csak béreltem. Illetve vettem egy szép tágas, két szintes házat is a zöld övezetben, szép nagy kerttel, mesés panorámával. Itt jelenleg annak a spirituális/kultúrális központnak a megvalósítása zajlik, amiről kb. 8 éve álmodozom. A belső kialakítás már majdnem teljesen elkészült! Fantasztikus látni, ahogy egy álom testet ölt!!! A működési tervezeten és a program-struktúrán folyamatosan dolgozom. Nem akarom, hogy amolyan "tizenkettő - egy tucat" ezo center legyen, rengeteg új ötlet és egyedi elképzelés kerül megvalósításra. Nyár elejére egészen biztosan minden elkészül. Addigra meglesz a honlap is, és egészen biztosan a fő munkatársakat is mellém sodorja az élet.
Három hét múlva indulunk egy kisebb baráti társasággal a Maldív-szigetekre! Már mindenki nagyon várja! Később egy hónapig leszek Indiában, a téli ünnepek alatt. Februárban egy hetet töltök majd Izlandon. És befizettem a tavaszi szünetre egy Nílusi luxus hajókázással egybekötött motivációs előadás-sorozatra.
A hétköznapjaim annyiban változtak, hogy nagyon odafigyelek rá, hogy egészséges ételeket egyek, az árcédulával nem foglalkozom. Elekezdtem rendszeresen edzőterembe járni munka után. Ez vicces, mert igazából ennek semmi köze ahhoz, hogy az ember többszáz milliót nyert a lottón. Mégis, én ennek hatására döntöttem úgy, hogy veszek egy éves bérletet. (Nem is gondoltam, hogy 2 hét alatt három kilót lehet fogyni némi gyors sétával és biziklizéssel.)
Ó, egyébként nem mondtam fel, mert nagyon szeretem az embereket, akikkel együtt dolgozom. Jelen helyzetben olyan vágyak megvalósítására koncentrálok, melyek a jelenlegi munkám mellett is megvalósíthatók, - eddig remekül működik :) Iskolában dolgozom, így sok a tanítási szünetem. Az utazásokat ezekre a hetekre szerveztem. A tanév végén viszont el fogok búcsúzni. Addigra a központ megkezdi működésést. Fantasztikus lesz, alig várom!!!
Persze, a barátaim is mind megkapták, amit szerettek volna. Senkinek nem voltak túlzó vágyai, a többség lakáshitel visszafizetésre vagy egzotikus nyaralásra vágyott. Egy külföldi barátom kért egy hyper-super Harley Davidson-t (Megemlítem, hogy rock zenész, így talán érthető). Nagyjából ennyi. Amim maradt, befektettem értékpapírba és ingatlanba. Van egy jól feltöltött lakossági bankszámlám, és egy alapítványi bankszámla a központ pénzügyei számára.
Életemben (és szeretteim életében) a nyeremény csak pozitív változásokat hozott. Elismerem, hogy egyes döntéseket már sokkal korábban, a nyeremény előtt is meghozhattam volna,- de végülis mindegy.
Gondolkodtam, mi a legértékesebb, ami a nyeremény által beköszöntött az életemben. Nehéz ezt egy szóban megválaszolni. Számomra talán az, hogy által konkrét vágyak válhattak valóra. A családomé, a barátaimé, az enyém. Egy picit mindenki közelebb került az általa rég megálmodott, számára teljes élethez. Reményeim szerint a nyár elején nyíló központ is ebben segíti majd az embereket.
Mindenkinek boldog, örömteli kiteljesedést kívánok!
*Namaste*