Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Tegyük fel , hogy a
2010. szeptember 04. szombat, 5:35 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

szomszédod átlagos libidójú és szexualitású , sőt a szemközti és a bal oldali is . Úgy kell - e élned és vélekedned a dolgokról , mint Ők akikről megtanultad , hogy NORMÁLISOK ? Elindít - e benned valami érzelemet , ha arra gondolsz , hogy HOZZÁJUK képest csökkent a libidód , esetleg aszexuális vagy ? Ha csak ezért fájdalmas , vagy kellemetlen , akkor meg kell próbálni elengedi ezt az gondolatsort , és leállítani az érzésmalmot .
Azokon az életterületeken kell lépni , cselekedni , amik NEKED okoznak örömet , élvezetet , és ha ott tevékenykedsz , az teljesíti ki az életed . Ha viszont magadba nézel , és azt találod , hogy egy nőies / férfias gesztus elindít , lázba hoz , akkor az nem aszexualitás , hanem hiány . Ha úgy érzed , hogy szerelemre születtél , akkor viszont keresd annak az elérésének a lehetőségét , mert csak akkor válik teljessé az életed , és a végső szembenézésnél kevesebb megvalósulatlan vágy hálójából fogsz kiröppenni . Üdvözlettel : felacsó
U.i :Teljes életet lehetetlen élni , csak viszonylag teljeset , vagy teljesnek érzettet , de már ezeknek az elérése is fölöttébb jó érzés .