Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A normális az átlagost , szokásost
2010. szeptember 04. szombat, 4:55 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

jelent az én fordításomban . Valószínűleg egy átlagférfi az életében átlagosan előforduló 2,3 - 7,8 nőtől az alkalmanként szokásos 1,2 - 3,6 csúcsérzést , vagy annak színészi pótlását elvárja .
Honnan gondolod , hogy orgazmusodnak kell lenni általában , vagy akár az első , második , harmadik alkalommal ? Ha mégis így gondolod , akkor viszont változtatnotok kell egy vagy több valamin , beleértve a hozzáállást és az elvárásokat is . Végig kell gondolni , hogy mi a fontosabb : az illető társ vagy a mindent elsöprő élmény . Másként fogsz ránézni , ha tudatosítod magadban , hogy az orgazmusod fontosabb , mint ő .
Mindenkivel más az , de a kapcsolatok is változnak a résztvevők belső törvényei szerint .
Ha jól választottál , akkor egyrészt megtaláljátok a módját a számotokra már mással vagy egyedül bevált módszerekre a másik rávezetésének , másrészt a lelki gátjaitok is egymás jelenlététől oldódnak fel a szerelmi önátadásotokban . Az is lehet , hogy a kapcsolatotok nem a fékevesztett szexről szól , hanem elsősorban valami más téren adtok és kaptok egymástól . Figyeld magad , a gondolataid , érzéseidet az együttlétek szexen kívüli részében , akcióban viszont add át magad , és egyszerűen élvezd és elvárások nélkül hagyd megtörténni a történéseket . Ráérsz aktív lenni , ha már biztos leszel magadban . Ez az én olvasatom számodra . Üdvözlettel : felacsó