Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
csakis másképp!
2010. augusztus 30. hétfő, 14:32 | Michaelita

A régi modellek valóban nem jól működnek egy új világban, ezért engedd el őket.
Ha azt már tudod, hogy mit nem szeretnél, az kezdetnek egy jó irányjelző, továbbgondolkodva a kellő időben már azt is tudatosítani tudod majd, hogy mit szeretnél, mert a sok kis nem kizárásával egyszer csak megfogalmazódnak Benned az igenek is.

Mi itt mindenféle tanácsot adhatnánk Neked - de ez a mi tapasztalásunkra épülne - a saját tapasztalataidat Neked kell majd megszerezned, hogy tudd mi az ami működik és jó Neked és mi az, ami nem.
Teljesen más tapasztalatot élt meg és adna át Neked egy 45 fölötti egyén és egy sokkal fiatalabb személy.
De Te ne rájuk hallgass, hanem csakis befelé figyelj és legyen bátorságod ahhoz, hogy másképp csináld mint amit rosszul működőnek ítélsz meg, mert csakis ennek lesz majd értelme számodra.

A fiatalabb generációk (minden időben!) csodáját abban látom, hogy van bátorságuk kijavítani és jobban csinálni mindazt, amit az elődeik csak próbáltak erejükhöz mérten jól csinálni.
Hidd el, hogy minden adottságod és képességed megvan ehhez és minden külső- belső erő rendelkezésedre áll. Ha ezen az úton haladsz, akkor tiszta lelkiismerettel fogod végigcsinálni a kapcsolataidat bármilyenek legyenek is.

A környezetemben vannak olyan fiatalok, akik ezt alkalmazzák, élik - kellően segítik, támogatják egymást, tudatosan és szeretettel élik mindennapjaikat és készek arra, hogy partnerüket szabad, független lényként segítsék a kapcsolaton belül - és a kapcsolati mélypontokon együtt túljutva is teljesek, boldogok tudnak lenni/maradni... és mind "másképp" csinálják, mint amilyen mintát láttak:)

A kapcsolat működtethető játszmák nélkül is, sőt igazán csak úgy működtethető véleményem szerint.

Sok, sok bátorságot, kitartást és sok sikert kívánok Neked a másképp megvalósításához!