Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Többen jelezték
2010. augusztus 27. péntek, 10:42 | Domoszlai Katalin   Előzmény

megtámadtak ( volt aki privátban :-)) Tegnap este volt egy kis melóm ezért nem olvastam el ezt a bejegyzést.

Igen, privátban válaszolok a legtöbb embernek és nem itt, ha visszanéznéd a blogokat, volt aki kérte is, a Miért hazudnak orgazmust a nőkben megtalálod. Nem azért mert a válaszom nem kerülhetne fel ide, hanem azért mert többen olyan párkapcsolati és szexuális témát akarnak átbeszélni, amiről nem szeretnék pl. ha az anyukájuk vagy bárki elolvasná.

Kár hogy nem vállalod fel a saját neved és írod le, mi az, amit kíméletlenségnek éltél meg. Hogy ha igazad van, akkor tudnám azt mondani, elfogadod, a bocsánat kérésemet?
De megteszem így is, kérlek, ne haragudj, hogy nem hallgattalak meg. Nem azt feltételeztem, nem tudod egyedül megoldani a problémádat, hanem saját tapasztalatból tudom, hogy hónapok kínlódását ki lehet váltani, egy idejében jött segítséggel.

Miért fontos hangoztatnom a véleményemet? Mert leszülettem ide a Földre, azzal a feladattal, dharmával, hogy segítsek az embereknek. Hangoztatnom kell, mert a torokcsakrám jól van :-) Ha telepátiában tudnám ezt tenni értenénk egymást szerinted? Biztosan, de a problémákat most kell megoldanunk...

Három terület van, ami közül nagyon hamarosan, választanom kellene, ezt tologatom...

Igazad van abban, hogy nagyon nehéz ezt nem egóból csinálni. De ha elmondom a véleményemet, az még nem győzködés. Ha segíteni akarok, akkor valamit jobban kell tudnom. Mindenki, aki még nem világosodott meg, dolgozik az egójával.

Már régóta szeretnék tisztázni egy félreértést. Nem kell megvilágosultnak lenni ahhoz, hogy segítőként, tanítóként dolgozz. Az, hogy ezt jól tudd és tudjam csinálni, elég az, hogy amikor ezt teszed, nagyon magas szinten légy. És csatornázni, csatornázni, Isten nem téved. Te a saját túl magas szintű elvárásaimat tükrözöd vissza, a belső kétségeimet. Szívemmel látom, tudom, Gyurkó Zsoltnak van ebben is igaza, aki győzködi az embereket!
"Egyszerűen állj neki, mondd el, nem tudod, tudsz-e segíteni vagy nem, de szeretnél és hihetetlen módon jönni fognak az eredmények. Attól hogy szándékod ez."

Ha valaki úgy érzi, győzködik, nem tisztelik, gondolkozzon el azon, mivel vonzotta be.

Elismerem, kéretlenül osztogattam az "észt", van nagyon sok tapasztalatom, tudásom, energiám, ami most keresi a helyét, ahogy én is keresem a helyemet. Viszont úgy vagyok vele, tudom, kell fejlődnöm, szükség van a visszajelzésekre, pont az egó miatt. Nekem most az lenne egós, ha ide felsorolnám azokat az embereket erről az oldalról, akik hálásak voltak a teljesen egyéni látásmódomért. Konkrét segítségért.

Véleményezek, igen, próbálom úgy tenni - nem mindig sikerül - hogy a másik ember tette helyes vagy helytelen. Helyes, ami a fejlődést szolgálja Isten felé vezető úton.

Annyi kérdést tettél fel, sokkal jobb lenne személyesen átbeszélni.

De megpróbálom itt.

Légy szíves, ítélkezésre konkrét példát hozz fel, meg így csak levegőbe durrogtatás. Akkor lesz lehetőségem elismerni, ha hibáztam.

Hogy állok önmagammal? Változom, minden percben, fejlődöm. Dolgozom fel a múltat, bontogatom a korlátaimat. Nevelem egyedül a gyerekeimet, helyesbítek, szeretem, eltartom és tanítom őket, 8000 km vezetek egy hónapban, integrál pszichológiát tanulok, a mudrákat, gyakorlatokkal fejlesztem a belső látást, most a testemre fókuszálva ki szeretnék próbálni pár módszert amivel a rezgés szintet lehet emelni ( nem drogok )

A motiváció? Nagyon fontos. A dharmát motiváció nélkül nem fogod kibontani. Ha a helyemen vagyok és segíteni tudok, akkor ez nem a büszkeségre hat ( itt az egó szintje ) hanem örül a lelkem, egyfajta áhitat ez, nehéz megfogalmazni. Valahogy úgy lehet, hogy akkor látom Istent a másik emberben ha csodálni tudom, és magamban ha magamban is meglátom a csodát. Ez a megfogalmazás sem túl jó.

A Huszti Sanyi tudta jól kezelni ezt, amikor volt köztünk ellentét, kizárta a lehetőségét az írogatásnak, leültünk beszélni három órán át, nyitottan, szeretettel. Én is csak ezt tudom felajánlani. Teszem ezt egészen addig, amíg helyre nem kerül benned ez az egész, mert ha magától helyre kerül, nem fog érdekelni mit csinálok és közben mit érzek, hol tartok önmagammal. :-)