Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Elcsendesedett társaink
2010. augusztus 25. szerda, 15:31 | Domoszlai Katalin   Előzmény

lehet a tengerparton "kínlódnak"...:-))

Szerintem a szeretet téma nagyon is időszerű. Az a véleményem, hogy a szeretet, amikor nagyon magas rezgésszámú, inkább sebezhetetlenné tesz. Nem lehet bevonzani sérülést okozó eseményt, ha sugárzod a szeretetet akár a nap. A sérüléseket az egó szenvedi el, a büszkesége és az elvárásai miatt. Meg még ide sorolnám az áldozati játszmákat, alacsony önértékelést, mint bevonzó okot. A sérülést a kizárás okozza, minél nagyobb az ellenállás a befogadással, annál nagyobbat.
A másik probléma, hogy a spirituális fejlődés során egyre magasabb szintű érzelmeket, moralitást élünk meg. Sajnos a kipucolatlan tudatalatti és a nagy magyar valóság leránt olyan mélységekbe, amit sérülések nélkül megélni nem lehet. De pont ezek feldolgozása, a hátország felhúzása amin dolgozni kell, ha csak a magasságokra ácsingózunk, még nagyobb lesz a hullám amplitúdója.

A nagy magyar valóság egy illúzió, de attól még elég fájdalmas...

Te, Marcsi, tudod-e, hogy szeretlek? :-)

Pár szó erejéig még muszáj visszatérnem az Izire. Nagyon sajnálom, hogy elhagyta az oldalt. Ezt, hogy az igazi szeretet semleges, tőle hallottam először. Csípőből jött a reakció, mekkora f@szság! Már annyira vagyok rutinos, hogy tudom, ha valami szöget üt a fejembe, akkor a szög már benne van! Utána is jártam a dolognak, teljesen igaz. De az Izi nem a szeretet miatt volt túlságosan sebezhető... Magamról tudom, hogy nem megoldás elbújni a feladat elől, úgyis megtalál, ha már itt van, oldjuk meg ebben az életben, könnyítsünk a puttonyon.