Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Kati! Én nem vitatom a szaktudásod, amit annyi időn át
2010. augusztus 23. hétfő, 10:20 | KatiPotter   Előzmény

Kedves Kati! Én nem vitatom a szaktudásod, amit annyi időn át megszereztél. De számomra nincsenek ilyen törvények. Én meg természettudományokat tanulok egyetemi szinten, tanulmányi versenyeket nyertem középsuliban, mégsem állítom, hogy amit megtanítottak velem, az minden úgy van pontosan, és hiszen a kutatás is azon a szinten tart, amilyen szinten tanítják. Így van ez az ezotériával is. Hány évig hirdették azt is pl történelemkutatók, hogy finnugorok vagyunk mi magyarok? Találtak rá bizonyítéknak vélt dolgokat is. Még most is ez a hivatalos álláspont, de sokan tudják, hogy egy másik származásra ennél is több bizonyíték van.
Szóval hidd el, nem egyszerű itt okosnak lenni. Hét alaptörvény... és ha nem teljesen úgy van? Azt is tanító és egyben tanuló-kutató emberek alkották, úgy, ahogy a Bibliát is, amit sokan szó szerint vesznek, amit én maximálisan tiszteletben tartok, de nem értek egyet, hogy szó szerint minden úgy lenne, ahogy leírták, de írhatnám a Koránt, Tórát meg kinek mi a szentírás. Ki honnan és milyen formában keresi az útmutatást, de a lényeg szerintem, hogy mindegyik a szeretetre akar kilyukadni, legalábbis én mindig abból próbálok kiindulni, a szeretet Istenéből, a vonzásban mint törvényszerűségben pedig úgy ahogy hiszek, de nem mindig. Hatalmas átütő megvilágosodásos érzéseket én is átéltem már, és szerintem mindenki, csak nem mindenki nevezi így, másrészt a végtelen szeretetet és egységet képesek érzékelni már sokan, sőt mindenki, aki akarja, nem kell hozzá tanfolyam...
Egyébként egységérzet és tisztelet... "A vitához két ember kell." Én nem vitázni akarok, de nem ketten vagyunk Kati? Ezósan fogalmazva persze egyek, de nem két "db" emberről van szó? Hogy értsem ezt? Mert ha úgy értem, ahogy először hangzott számomra, akkor én meg arra kérlek, hogy a vonzás a törvénye mellett meditálj kicsit rá a szeretetre és az egységre.