Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Vita az nem lesz
2010. augusztus 23. hétfő, 6:00 | Domoszlai Katalin   Előzmény

mert ahhoz kettő ember kell. Két évet szántam rá hogy kipróbáljam hogyan működik a vonzás törvénye, négy könyvet olvastam el a témában és több száz gyakorlatot csináltam meg, most mondhatom azt, hogy ez már egy tudás. Méghozzá a hétköznapi életben hasznosított, konkrétan kp-t eredményező tudás.

Nem vitatkozom a megvilágosodásról sem ( én nem találkoztam senkivel még aki állította volna magáról azt, hogy megvilágosodott ) ha megtapasztalsz csúcsélményeket, amikor bevillan, egy kicsit meg van, utána már nincs kételkedés, hogy ez az állapot létezik.

A szélhámos és a becsületes szembeállítása nem jó, én inkább így tenném, tudást manipulációra használó és tudatlan, hiszékeny ember kapcsolata.

És itt a kulcs, a tudás. Könyvekből, netről, tanítóktól a leglényegesebbet ne felejtsük ki, az maga Isten aki a leghétköznapibb történetben odalöki neked a tanítót - és próbálni, gyakorlatban hasznosítani.

A vonzás törvénye ha tényleg érdekel, akkor azt érdemes tudni, hogy ez a hét alaptörvény egyike, azokkal és csakis azokkal együtt működik.

Deepak Chopra: Az élet hét spirituális törvénye http://www.sorselemzes.com/7bev.php itt elolvashatod.

Úgy tudnám plasztikusan megragadni a lényegét, a vonzás törvénye olyan mint a gravitáció. Nem hat a gravitáció, amennyiben egy ugyan olyan erős ellen hatással azt megszüntetjük, de attól a törvény még törvény!
A vonzás törvényének a hatását hogyan blokkolja az ember tudatosan vagy többnyire tudatalatti programokkal, na ezt vizsgáltam én kettő évig...