Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
aurora képe
nem vagyok jól-vagy legalábbis furán
2010. augusztus 20. péntek, 5:36 | aurora   Előzmény

Szia Sanyi!

Érdekes hogy erről írsz-pontosabban írtál én meg pont most bukkantam rá. Napok óta furán vagyok. Olyan mintha nem lennék a testemben, de közben benne vagyok. Egész nap tart. Megcsinálom a dolgaimat de nemigazán vagyok itt. Nem olyan mint amit te írtál, nem tudatos és ne mis tudom irányítani, kicsit ijesztő máskor meg nagyon nem ijesztő. Napok óta tart. Igazából nem is tudom megmagyarázni hogy mi ez. Olyan mintha szédülnék szédülés nélkül.
Példa: Hozzámér a szerelmem és nem érzem. Próbáltuk több órán át hogy simogat és nem érzem. Pontosabban nem érzem át!!! Olyan mintha nem az én testem lenne. Közben furán vagyok folyamatosan, nehéz koordinálni a kézmozgásomat és kezdek egy kicsit megijedni.
Kicsit olyan mintha két világ között lennék, de nem tudok mit kezdeni vele. Se itt se ott. (hogy hogy olvana az ott foglamam sincsen)
Sokszor annyira furán vagyok, hogy elindulok mondjuk a buszhoz és simán elalszom (persze lőtte leültem).

Mit kéne csinálnom?
Próbáltam enni inni, hogy földeljem magam, de nem nagyon segített.
Voltm tegnap is emberek között és érdekes módon tök sok embert odavonzottam-olyanokat akikkel régóta nem találkoztam. És tök érdekes volt hogy beszéltek beszéltek beszéltek és nem vették észre hogy én nem beszélek csak figyelek. Olyan minden mintha álomban történne,m olyan tompa. És minden napom ilyen egy ideje. Mintha nem lennék itt.

Fura.

Üdv
Hajni