Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Karmatörlő! Te pedig tájékozódj a több száz éves
2010. augusztus 18. szerda, 9:21 | KatiPotter   Előzmény

Kedves Karmatörlő! Te pedig tájékozódj a több száz éves Árpád-sávos zászlónk eredetéről jobban. Mert a hozzászólásodból kitűnik, hogy fogalmad sincs róla. És másról se, hiszen feltételezed rólam, hogy egyetlen tanító műveit olvasom csak. Egyébként meg olvashatnál Wass Albert-műveket is az Árpád-sávos zászló eredete mellett, hogy megismerd értékrendjét, hidd el, bölcs tanító volt. Nagyon is.
Amúgy már látom, nem gyalázkodni akartál, hanem eléggé tájékozatlan vagy ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. És telehazudták a fejed, mint az én családomét, így az enyémet is korábban. És sokakét, csak még mindig nem jöttél rá.
Sokáig nem nyitottam a Jobbik felé, mert elhittem a Jobbik-rasszizmus hazug összefüggést, olyan tájékozatlan voltam, mint most Te. Ameddig el nem kezdtem tájékozódni, és rájönni, hogy a Jobbik tesz igazán a kirekesztés ellen, az emberi jogokért és az igazságosságért. Csak ehhez át kellene látni néhány dolgot, a programjukat is elolvashatnád, hogy lásd. És nem csak a tévéből, indexből, rosszabb esetben néphazugságból ("népszabadság") és egyéb hasonló helyekről olvasni a témáról (hidd el, amúgy ezeket is nézem, hogyan tálalnak dolgokat), hanem mondjuk olvass Kárpátia magazint is vagy Barikádot.
Az, hogy jobbikos vagyok, az számomra azt is jelenti, hogy teszek valamit a valódi kirekesztés és emberi jogsértések ellen, a valódi békéért. Ez a lényeg. Igazán antifasisztának érzem magam. Csak egy példa: az milyen már, hogy egy cigány "megélhetési bűnözés" címén rettegésben tart egy magyart, de ha fordítva lenne, az mekkora rasszizmus lenne már? Téged nem zavar a kettős mérce? Szerinted nem fasiszták Izrael politikusai (én nem egy egész népről beszélek, nem szoktam származás alapján ismerni vélni a másik embert, sőt, előző életes utazásomkor kiderült, hogy zsidó voltam előző életemben, és ennek érzete miatt is sokat olvastam már az antiszemitizmus témáról, és fáj látnom, hogy pont az ő vezetőik sértenek eszméletlen mértékben emberi jogokat, vagyis ők is sokak mellett, és ha zsidó lennék most is, ugyanúgy felszólalnék a dolog ellen, ahogy szokta azt sok jó érzésű zsidó is, ha sok helyről olvasnád, olvashattál volna ilyenről). De ezt csak az érti, aki tudja már, mi zajlik itt pontosan. Na most jól belemerültem a politikába, csak zavar már, hogy itt is, egy egységérzetes oldalon leszólják a nemzeti jelképeket vagy bizonyos politikai beállítottságú embereket. Én türelmesen beszélek más pártszimpátiájú/véleményű emberekkel, ha nem a lenézést érzem ki a szavaikból. Tudom, hogy tájékozatlanság az oka, de akkor is fáj. Előző életemben, és most is, megy a kirekesztés, pedig egyek vagyunk... Ennek szerintem, főleg itt, de máshol se, normális esetben nem lenne helye.