Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
a témához viszont
2010. augusztus 13. péntek, 19:31 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

barátnőmmel beszélgettem az éjjel munka közben: nagyon vonzódom egy 20 éves sráchoz. Nagyban ecseteltem neki a társadalmi reakciók ártalmait (magamat győzködtem, hogy felejtsem már el), ki mit szólna hozzá, nincs közös alap, se jövő, ez pusztán vonzalom, stb.

magamat nem értettem a legjobban. Mindig is a nálam legalább idősebb pasik vonzottak, egyszer volt tőlem 3 évvel fiatalabb pasim, azt is nehéz volt lenyelnem. Nagyon zavart, de a szerelem akkor győzött.

Jelzem, a mostaniról már a megismerkedésünk estéjén megtudtam hogy hány éves. Mondanom sem kell meg is lepődtünk, kinéz vagy 28-nak. Akkor én még csak viccelődtem milyen jó pasi, azóta viszont egyre többször azon kapom magam, hogy az arcát látom magam előtt. Nagyon vonz. De hogy mi, fogalmam nincs. Azt hiszem csinálok egy két elfogadás gyakorlatot, beengedem a vágyam a párkapcsolat igényére. Ez idáig egyedüllétemre tettem ezt meg, de most ennek van itt az ideje. Biztosan ez ment az agyamra (megint magamat győzködöm). :)

Szóval ma leülök a gép elé, mit látok? Ezt a témát, jaj, mondom, még itt is ilyenen akadnak fel? Hát akkor az én esetem?? hahahahahahahaha

Szóval ki miért is van együtt milyen korúval, döntse el maga. csak általánosságokról beszélgethetünk, ami csöppet sem igaz mindenkire.

Végül is, ha barátnőm állt volna elő nekem hasonló témával, simán azt mondtam volna neki, amit ő nekem: menj, éld meg, lesz ami lesz, már megint túlagyalsz mindent!
Akkor meg mi a francért ütközök meg saját magamban ilyenen? Miért? A saját elvárásaim miatt. Sok elvárásom elengedtem, ez a kettő maradt: idősebb, nőtlen legyen.

Mit teszek most? meditációban megélem a vágyam a párkapcsolatra, aztán elengedés gyakorlat, majd az Égiek jobban tudják mi is legyen. Elfogadásra tanit most az életem. Na, ha ez sikerül :).

Addig is irok egy levelet az önkormányzatnak, hogy fogják el ezt a srácot, vessék tömlöcbe, dugják el előlem, mert veszélyben van miattam, és ezennel hirdessék ki, hogy ilyen vonzó pasiknak tilos az utcára menni, amig nem fejeztem be a gyakorlatsoraimat.