Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
mire van szüksége egy nőnek
2010. augusztus 13. péntek, 9:55 | Michaelita

Kedves Punk Head!

Az írásaid alapján nagyon szimpi vagy és tényleg jó lenne tudni, hogy csak a kíváncsiság kérdezteti Veled a dolgot, ... avagy másról van szó, ... olyasmiről, amiben használhatóbb tanácsokat (is) kaphatnál?

Sértődöttség nincs Bennem, vagy nem sok... írod. Ha egy kicsi is van, azzal is dolgozz magadban, hogy ne mérgezze e lelkedet, szerintem.

Mindegy bármi áll a kérdésed hátterében az én élettapasztalatom azt mondatja velem, hogy nincs jelentősége a korkülönbségnek sem pro sem kontra (mert tudok jelentős korkülönbségű, jól működő kapcsolatokat), hanem sokkal több jelentősége van a lelki tényezőknek, a szeretetnek, a jellembeli sajátosságoknak, az emberi értékeknek.

A nők nagy többsége szereti azt, ha egy lelkileg, szellemileg, érzelmileg, pszichológiailag érettebb férfival hozza össze a sors, mert ez egy kegyelmi ajándék, az élet, a sors nagy ajándéka egy nőnek. Ezért nem is csinál ügyet olyasmiből, amiből nem kell (kvázi korkülönbség:) Én ezt ilyen egyszerűnek látom, és azt gondolom, hogy csak mi emberek bonyolítjuk agyon néha az egyszerű, Istenadta kegyelmi ajándékok elfogadását.

Kedves Blogolók!
Megragadom az alkalmat, hogy most magamról is írjak, ... másként:) Kicsit eltűnök szabira, nem leszek gép közelében, hiányozni fogtok, hogy nem olvashatom az írásaitokat. Ezzel szemben viszont sokat leszek zöldben, természet közelben, a szeretteim között.
Szép nyarat Mindenkinek!