Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
inuaki
2010. augusztus 12. csütörtök, 18:39 | Gorillabácsi (útkereső)   Előzmény

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy már sokan elolvasták a könyvet. Eredetileg csak magamnak és egy kollégámnak szántam, akitől a könyvet kaptam, majd egy fórumon ígértem oda valakinek. A könyv, mint minden könyv, nagy megosztottságot eredményezett. Nagyon is látszik, hogy az embereknek időre van szükségük a mondanivaló megemésztéséhez. Higgyétek el, bár nem vagyok mai tojás, de nekem sem volt minden egyértelmű, sok kérdés felmerült bennem. Ismerek egy pár filozófiai irányzatot, amelyek nagyon messzire elmentek a természet, az ember, meg az univerzumok feltérképezésében, de az inuás könyv ezek ismerete mellett is sok kételyt ébresztett bennem.
Már az első percben ráéreztem, hogy itt nem az információ leellenőrizhetőségéről van szó, hanem arról a pozitív energiáról, ami belőle sugárzik. Még soha semmilyen anyagban nem láttam ezt, olyan, mint a mesében, amikor a szereplő kinyit egy varázskönyvet és a kiáradó fény elbűvöli.
Akkor jöttem rá, hogy minden, ami körülöttünk van, annak ellenére, hogy valóságosnak tűnik, vagy annak állítják, csak árnyéka a igazságnak. Minden holografikus megjátszott dolog, bár a józan eszünk ellenkezik, egy adott szinten képesek leszünk elfogadni. A dimenziók, energiák, rezgések fizikailag másképpen értelmezhetőek. Minden le van matematikailag modellezve, mégis úgy gondolom, hogy idáig keveset tudtunk róluk, vagy legalábbis félrevezettek minket ezekkel a fogalmakkal. A spirituális felemelkedést én abban látom, hogy a fogalmak letisztázásával, a negatív hozzáállás félretevésével, az egymás iránti erős lelki kapcsolódás visszaállításával megteremtjük azt közeget, amelyben az elfojtott szellemi képességek újra kibontakozhatnak. De akkor már nem lesz szükség az egoista, kritizáló megnyilvánulásokra, már nem a mások hibáját keressük, hanem a magunk fejlődésének lehetőségeit fogjuk szem előtt tartani.

Mindezek ellenére szeretném, ha a továbbiakban résztvennétek a könyvek megvitatásában és segíttek a Dáviddal és a pszichológusnővel fenntartott kapcsolat elmélyítésében. Ezért várom kérdéseitek, amelyet szívesen továbbítok Dávid felé.

Hamarosan várlak a www.inuaki.hu oldalon.

Üdvözölök mindenkit,

Gorillabácsi