Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Rémkép ? Léleklátás?
2009. március 17. kedd, 11:54 | Almás (útkereső)

Szia Hajni!
Én szeretem a tükröket. Igaz, nem azt tartom legérdekesebbnek amikor az én arcom tükrözi, hanem amikor varázsol... A kis térből nagyobbat, a végesből végtelennek látszót. Ha magam nézem benne az csak azért van, hogy nagyjából megnézzem más milyennek láthat, de persze tudjuk, ez a kép nem az a kép. :-)
Nálunk a csap időnként igazít magán, (panelben lakom), kluttyogni szokott váratlanul. Akkor gyakran én is azt hiszem, na, most lesz valami, aztán mégsem. :-)
A csaptól, tükörtől való félelem szerintem a jólsikerült rémfilmekből ered, ott gyakran előfordul hogy vér folyik víz helyett, vagy rém néz vissza ránk, de hát az CSAK EGY FILM! Az élet ennél a legtöbb esetben sokkal szelídebb. Ha ilyen félelmeim vannak igyekszem a gondolataimat mielőbb tovább terelni, mert ha belebonyolódnék, továbbfejlődne bennem a félelmed, s ezzel feleslegesen árthatnék magamnak.
Úgyhogy szerezz egy kellemes tükrös élményt szerintem mielőbb! :-) Két tükörrel nézd meg magad hátulról, ahogy ritkán látod, vagy fényképezd magad le a tükörképeddel együtt, vagy bármi más ötleted lehet. Szerintem így megtörheted a rosszérzésed hatalmát.
Ha sikerült, kérlek írd meg! :-)

Nem szeretném hogy kedves tükörbarátom kedvedet szegje, inkább mosolyogj rá, hidd el visszenevet!

:-) (-: