Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Készüljetek fel, legyetek Éberek!
2009. március 16. hétfő, 23:05 | AJay (útkereső)

Babaji látogatása vége felé közeledve gyakran utalt a küszöbön álló MahaKrantira, a végítélet idejére, amiben a sötétség erői el lesznek pusztítva, és amik a Fényeké, azok felszabadítva.

Amikor ez a végső fázis a tisztító folyamatban elérkezik, az Új Energia az egész földön hatalmas intenzitással fel lesz szabadítva, hogy ennek a fázisnak az utolsó lépését befejezze.

Ebben az időben az Új Energia eddig csak kis adagokban szabadult fel és csak egy kevesen képesek ezt használni. Ezen kevesek azok, akiket Babaji speciálisan kiválasztott és beavatott vagy a szubtilis, vagy a
fizikai szinten.

Ő tudja ezt, mert Ő az a Létező, aki felelős ennek az Energiának a lehozásáért, és irányításáért is ennek megfelelően.

Az Új Energia teljesen eltérő minden más energiatípustól, ami mindezidáig látható vagy megtapasztalható volt. Ez egy olyan típusú energia, ami még soha nem volt használva eddig ezen a teremtésen.

Az Új Energia egy önmagában felsőbbrendűen erőteljes Létező, akinek a szerepe eltörölni minden gonoszt és tisztátalanságot. Nem lehet befolyásolni vagy hatást gyakorolni rá semmilyen gonosz erővel.

Felismeri a saját Isteni mivoltát és a kifejezett célját szolgálja az összes gonosz elem elpusztításának.
Nem használható az emberek által, hogy azok szeszélyeit elégítse ki tettek vagy csodák bemutatásával, és semmilyen földi vagy haszontalan célra sem használható. Megvannak a rendelkezései és azok a
rendelkezések visszafordíthatatlanok és megakadályozhatatlanok. Polarizálhatatlan, és nem használható senki által, akinek a frekvenciája nem lett még megemelve, hogy ehhez alkalmazkodni tudjon.

---

Ezért vigyázzatok azokkal, akik azt állítják, hogy ők használják az Új Energiát, vagy akik azt gondolják, hogy ők képesek magukhoz parancsolni ezt. Az ilyen emberek becsapják magukat.

Habár ők kapcsolatban állhatnak valamilyen típusú energiával, valószínűleg még nem kapcsolódhattak az Új Energiával. Csak a nagy egójuk győzi meg őket arról, hogy nekik van. Nem tudsz lélegezni a mély tenger alján megfelelő lélegeztetőeszköz nélkül.

Hasonlóan egy speciális módosítás nélkül a szubtilis testeteken, az Új Energia el fog pusztítani titeket, ahogy megközelít.

A MahaKranti idejéről beszélve, Babaji egy komplett és abszolút káoszban lévő világot ír le, egy időt, amiben "furcsa és szokatlan dolgok történnek".

Diszharmónia és konfliktus fog terjedni egyre jobban egy hatalmas skálán, érintve a családokat, társaságokat, intézményeket és országokat.

Bizalmatlanság fog növekedni a nemzetek között Faji lázadások fognak kiszélesedni és a zűrzavar növekedni fog, még azokon a területeken is, ahol ilyen eseményekről nem hallottak.

Senki és semmi hely nem marad érintetlenül az egész világon előforduló eseményektől.

Természeti katasztrófák, földrengés formájában, árvizek és vulkánkitörések fogják a földet rázni a legvalószínűtlenebb helyeken, és a pestis és más betegségek fogják fertőzni a Földet és terjedni
mindenfelé.

Minden teremtmény, beleértve a növényeket és az állatokat is, ezen körülmények hatása alá kerül, és semmi sem menekül meg, mert nem lesz hová rejtőzni és biztonságos menedék sem, ahol meg lehetne húzódni.

Az emberi szívek elsötétülnek és nyugtalanná válnak, és különös látványok fogják borítani az egeket és a földeket. A helyzet a Földön egyre csak romlani fog. A tisztítás fájdalmas lesz, de szükséges.

"A jelzés a MahaKrantira (hatalmas pusztítás) már le lett adva. Senki és semmi nem tudja mostmár megállítani. Minden rossz elem, minden gonosz el lesz pusztítva. Aztán valódi Béke, Igazság, Szeretet és
Tisztaság következhet." -Babaji

"Most a második felét teljesítem a munkámnak. Hamarosan vége lehet. A GYŐZELEM biztosított." -Babaji

"A szélben ott leszek, a tűzben ott leszek, a vízben ott leszek, mindenhol ott leszek. Jönni fogok, mint egy kék fény." -Babaji

"Jöhetek, mint egy illat, és jöhetek, mint egy Erő, egy Erő, amely megköveteli a változást a Tisztaságra." -Babaji

"Készülnötök kell az előttetek álló napokra." -Babaji

"Tartsd meg a nyugodtságod magadban, még ha a külső világ káoszban is van." -Babaji