Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Par dolog tisztabb, viszont akarod vagy sem sokan kepzelnek
2009. március 16. hétfő, 20:04 | Attila12345 (útkereső)   Előzmény

Par dolog tisztabb, viszont akarod vagy sem sokan kepzelnek "Messiasnak". Miert? Mert "tanitod" oket. Azt mondod te vagy a Mester... Anno volt egy fiatalember aki allitolag jart a vizen es gyakran hangoztatta a velemenyet a kore gyuloknek, aztan ha nem valaszolt nyiltan/1ertelmuen egy kerdesre az emberek fantaziaja megindult... Ot is Mesternek hivtak. Szereny es kedves ember volt mint te, ezert meginkabb kedveltek es ugy gondoltak onzetlen. Lehet az is volt. Te is az lennel ha minden ingyenes lenne az oldalon es a tanitassal kapcs. Viszont attol a perctol hogy 1 fillert elfogadtal mar uzletrol beszelunk. Mint azt tudjuk emberek sokmindenre hajlandoak ha a remeny megcsillan a tavolban...
Jut eszembe, erdemes megnezni a Brian elete c. filmet :) Kivalo parodia. Nem kevesbe tokeletes leirasa annak, ami itt is tortenik.
Amit az osszegyujtesrol irtam azt tovabbra is tartom. Van itt minden az oldalon. Tarot-tol kezdve a jovo hetig. Erdekes hogy az oldal azt mondja: "A Tarot kártyát az ősi Egyiptomban, spirituális beavatásoknál használták." Kerestem az eredetet de sehol semmi utalas Egyiptomra. Egyik forras: http://en.wikipedia.org/wiki/Tarot szerint : Although there are quite a number of alternative theories on the origin of Tarot, current evidence seems to indicate that the first decks were created between 1410 and 1430 in either Milan, Ferrara, or Bologna, in northern Italy. Nem latom at hogy talal vki valaszt, soot igazsagot egy szamitogepes programban, ami veletlenszeruen kidob egy kartyat... Belemagyarazni persze lehet mindenbe mindent. (Delphi)
Bocs, hogy csak 1 peldat ragadtam ki, de nem akarok itt sokaig idozni, mert mikozben itt olvasom a tanitast ki eli az eletem? :)