Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Köszönöm, hogy megírtad a véleményedet.
2009. március 16. hétfő, 20:03 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Szervusz Attila!

Köszönöm, hogy megírtad a véleményedet, reagálnék is egy-két gondolatodra:

Elismerem, hogy a programom hirdetési oldalán sok közhely olvasható, de ha ott leírnék minden "igazságot", akkor ugyan miért jönnének el az emberek a programra?!
Ha feliratkozol az ingyenes MINI tanfolyamokra, vagy elolvasod a cikkeimet, hozzászólásaimat, azokból mélyebb betekintést nyerhetsz a tanításaimba, mint a programom oldaláról.

Igen, könnyen előfordulhat, hogy téves dolgokat hirdetek, hiszen én sem vagyok tökéletes, én is tévedhetek. Éppen ezért fel szoktam hívni az emberek figyelmét arra, hogy se Nekem, se másnak ne higgyenek el semmit se! Mindent gondoljanak át, járjanak utána, tapasztalják meg, mielőtt tényként kezelnék!
Pontosan arra szeretném megtanítani az embereket, hogy ne kövessék a konvenciókat és a gurukat, hanem újra gondolkozzanak és tudatosan irányítsák az életüket!

Viszont azt elutasítom, hogy egy "összegyűjtött szak-irodalom könyv" lenne, amit itt olvashatsz, hiszen az elmúlt évtizedben alig olvastam szakirodalmat, a tanításaim igen nagy része a saját tapasztalatomból fakad. Ahol nem saját tapasztalatról, felismerésről írok, azt ott meg is szoktam jegyezni!

Kétségtelen, hogy rendszeresen vannak "megvilágosodás élményeim", abszolút tudatállapotaim, de ez nem jelenti azt, hogy megvilágosodott lennék. Messiásnak sem tartom magam, ezt nem is hirdetem magamról és Isten ments, hogy mások annak tartsanak!

Viszont hiszek abban, hogy amit mondok és írok, annak van igazságtartalma, azon érdemes elgondolkodni, a módszereimet kipróbálni és ettől jelentősen változhat az emberek tudatossága és életminősége.
Ha ebben én magam sem hinnék, azzal elveszíteném a hitelességemet!

Bennem is sok kérdés van még megválaszolatlanul az életről, az önismeretről és a spirituális útról, ezért tovább keresek, amíg meg nem találom mindenre a saját válaszomat!

Ezt kívánom Nektek is: Ne csak keress, találj is!