Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A nagyreszevel egyet ertek. Viszont! Honnet tudod hogy az igaz a
2009. március 16. hétfő, 20:01 | Attila12345 (útkereső)   Előzmény

A nagyreszevel egyet ertek.
Viszont! Honnet tudod hogy az igaz amirol "te" ugy gondolod, hogy az. Ha vki leirja a velemenyet az fair, de ha tanitja az mar ketelyes szamomra. Miert? Mert konyvtarnyi anyagot lehet elolvasni a temaban es meg mindig nem lennek biztos benne hogy az ugy igaz ahogy en latom.
Szerintem - es lehet tevedek- konyvek es tanitok azert kellenek hogy terelgessenek, az uton tartsanak, de a vegen neked kell megtalalnod, amit keresel, ami teged boldogga tesz, ha viszont vki azt mondja "ez igy van" bennem automatikusan felvillan egy kerdojel. :)
Sanyi azt irta: "az elmúlt évtizedben alig olvastam szakirodalmat, a tanításaim igen nagy része a saját tapasztalatomból fakad"
Egy onjelolt Messias? Persze akadnak kivalasztottak, de en szivesebben olvasok olyanoktol (sajnos nem mindenki van igy), akik egy eletet toltottek azzal hogy keressek a valaszt. Es tobb eletet felero tudast tartalmazo konyveket olvastak el. Ha jol megnezed minel tobbet olvas es tud vki annal kevesbe hirdeti hogy o tudja a "valaszt". :)