Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Az is elmondhatja a velemenyet aki nem ert 1et?
2009. március 16. hétfő, 19:57 | Attila12345 (útkereső)

Sanyi,
Nem akarok vitatkozni, annak semmi ertelmet nem latom, viszont a velemenyemet szeretnem elmondani. Annal is inkabb mivel egy kozeli ismerosom - aki egy meglehetosen naiv lelek - minden szot elhisz abbol amit itt hirdetsz. Olvasom az oldalt es az ugy nevezett program-od egyiket es nem latok mast mint kozhelyeket es feligazsagokat. Belemagyarazasok tomkelegevel megtuzdelve. A legjobb hazugsagok nagy resze igaz.
Belatom sok a kishitu, elesett, onbizalomhianyban szenvedo, szerencsetlen ember es nekik a legkisebb szalmaszal is eletmento lehet igy ezt a reszet alairom, lehet valoban nem csak a penzert csinalod hanem segiteni is akarsz, de meg ez sem magyarazza meg miert gondolod hogy te tudod a Valaszt Mindenre.
Ugy adod elo magad mintha te megvilagosodtal volna holott az egesz egy osszegyujtott "szak-irodalom" konyv.
Az emberek lustak hogy maguk nezzenek utana dolgoknak, tanuljanak, infot gyujtsenek ezert elhisznek mindent annak, aki azt igeri, allitja o mar latta a fenyt. Konnyebb, es nem az ovek a feleloseg.
Amit eddig lattam az azt mutatja hogy te ezt hasznalod ki. A tortenelem soran sok ember gondolta hogy o mar tudja a valaszt es megvilagosodott... viszont a legtobbje egy eletet toltott azzal hogy kutatott.
Ahogy te eloadod a messiast az enyhen szolva ketsegeket hagy az emberben, de az elesettek hisznek neked mert valtozast akarnak, csak ne feledd ki vagy, honnet jottel, hova tartasz... nekem ugy tunik kicsit osszezavarodtak a dolgok a nagy tudas kozepette... :)