Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
H: Izi épülni fog abból, ami történt
2010. július 28. szerda, 9:48 | hermess   Előzmény

Úgy látszik, mégsem olyan Easy, mint ahogyan mesélt magáról.

Tegnap elgondolkodtam rajta, tényleg, miért is támadják őt, és felismertem valamit, ami engem is irritált, de nem annyira, hogy írjak róla. Tegnap is csak azért írtam meg, mert úgy véltem, hogy talán segítség lehet neki a megértésben, és ezért írok most is róla, remélve, hogy elolvassa.

Megírtam a hozzászólást és el akartam küldeni, de nem hagyta a rendszer. Kétszer is próbáltam - nem ment el. Ekkor már jelet éreztem benne, és letettem róla, elmentettem az írást. Most, hogy ez történt, kimondhatatlanul örülök neki, amiért nem sikerült feltenni a hozzászólást, mert elég kíméletlen hangú lett, így magamat is okolhattam volna a kilépéséért. Nincsenek véletlenek. Annak is örülök, hogy megálltam ítélkezés nélkül mindeddig, csak elolvastam Izi írásait.

Nos, utólag, nem csak Rólad , hanem Neked is írom Izi, és remélem, hogy visszajössz, ha feldolgoztad a történteket. Egyetértek abban, hogy nem kerülhettél volna ebbe a helyzetbe, ha maradéktalanul igaz, amit magadról írogattál. nagyjából a következőkről szólt az el nem küldött hsz-om:

Nem kételkedem, sőt tudom, hogy valóban átéled azokat a tudatállapotokat és jól érzed magadat a bőrödben (kicsit tetszel is magadnak), szereted az egész világot és mindenkit. Szerintem a hiba ennek közreadásában történt, vagyis a kommunikációdban. Mintha tetszelegtél volna ebben az állapotodban, ahelyett, hogy többet írtál volna arról, hogyan érted el, és hogyan tudod megtartani. Másokat is hozzásegíteni. Rendes Oroszlán módjára kicsit "felülről" szeretgetted a Király ámulatára összegyűlt állatseregletet. Mint a gazdag ember, amikor a kevésbé gazdagoknak dicsekszik azzal, hogy mennyi mindent meg tud venni. Gondolod, nem fogják támadni?

Talán még szükséged van a "csodálatra", nem nőtted ki az oroszlánságodat. Ehhez képest az alázatról szóló eszmefuttatásaid kissé ájtatosnak, falsnak tűnhettek. Oroszlánként nem lehet alázatosan szeretni. Ez csak akkor lesz hiteles, ha már maradéktalanul tudsz nem Oroszlánként megnyilvánulni és kommunikálni. Magasztos ideál, de mindnyájan inkább az elérni kívánt dolgainkról írogatunk ide, tisztelet a kivételnek.

Hát, valószínűleg valami ilyesmibe ütközésért kellett bevonzanod ezt a meg nem értést. Vagy Te olyan jó állapotban, hogy lazán a helyére tudod tenni, meg a tanulságaiból is épülni, ha már így történt.

No, és várunk vissza!

Szeretettel: Hardy :DDD