Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
Kedves Anita!
2010. július 28. szerda, 8:46 | Michaelita   Előzmény

Izit megértem, mert nagyon sok támadást/meg nem értést kapott, s ez előbb utóbb visszaüt.
Viszont mi sokat veszítettünk - úgy érzem - mert egy új, színes, eleven, tiszta hanggal kevesebb szól most hozzánk. Mert igenis sokszor tiszta hangon próbálta átadni a mondandóját, csak bennünk nem az szólalt meg, ami... de ez sajnos már múlt... úgy tűnik.
Izi több embert szeretett és tisztelt, s meglátásom szerint most arra is vár, hogy ki az aki kapcsolatban akar vele maradni... mert szerintem annak elérhető lesz a jövőben is... net ide-vagy oda.

Anita Kedves!
Szívem mélyéről megértelek és ismerem ezeket az érzéseket. Megértem a fáradtságodat is és ez is ismerős.
Néha jó egy kicsit visszavonulni, de ennek nem kell véglegesnek lennie. Miért is? A Te oldaladról azért, mert dolgozni magunkon nem könnyű, s ha nem egyedül teszed, hanem közösségben, akkor az égiek szélesebb körű támogatását tudod élvezni, mint egyedül. Ugyanis pl. az arkangyalok a közösségekre együtt tudják legerősebben kifejteni a hatásukat, biztosítani a védelmet a közösség szellemiségén keresztül.
A Mi oldalunkról pedig azért, mert szeretünk Téged, szeretjük azt a tiszta, élénk, segítő szándékú hangot/hozzáállást/megnyilvánulást, amit Te képviselsz közöttünk. Nagyra értékeljük és tiszteljük a tanításokat, amiket átadsz számunkra.
Igen, néha itt is vannak/lehetnek nehéz időszakok, de ha együtt próbálunk túllépni rajta, talán együtt eredményesebb lesz, mint egyenként/egyénenként.
Anita Puszillak Téged és szeretettel gondolok Rád!

Amúgy én is elfáradtam, s alig várom, hogy augusztus 15-től 22-ig szabira menjek vidékre, a csendbe, a viszonylagos nyugalomba ebből az általam szeretett pörgős városból és mezítláb gázoljak a reggeli harmatos fűben, este vacsora után pedig csak a csillagos égboltot nézzük az Édesanyámmal vagy a családdal.

Áldásos szép napot Mindenkinek!