Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
úgy látom, törölte magát. Nem csodálom, már egy hónapja
2010. július 28. szerda, 7:34 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

úgy látom, törölte magát.

Nem csodálom, már egy hónapja fontolgatom én is. Mármint, a saját magam törlését, nem Izi-ét :).

Tényleges önismereti munka helyet, sokszor inkább csak a másikban dagonyázás folyik. Ez most komoly? Én ezt már nagyon unom. Tudom, bennem a hiba: az elvárás, hogy majd olvasok sok-sok megoldott dologról, hogy ténylegesen mi vált be, mi lett a hatása. De nem igy van.

Örültem a mostanában fellépő szeretet hullámnak. Én éreztem, hogy felemelő hatása van. Többet is ér, mint a másokban furkászás, akármilyen is a szándék. Legalább elindult egy dolog: kerestük egymásban a közöst, a másik analizálása helyett/ nélkül. Ódákat zengünk a játszmákról, az itélkezésről meg a nagy Egységről. És? Meg is valósitottuk? Hát korántsem. Pedig az Egységbe vezető utat megtaláltuk, kerestük a közöst, még ha rövid ideig is. Hozzáteszem, minden elismerésem a kevés kivételnek, akiktől nagyon is sokat tanultam itt.

Nem baj, hogy igy alakult. Itt tartunk. Én viszont többet szeretnék. Az egységhez viszont elengedhetetlen, hogy magamban rendeződjek. Hiszen, ha magammal nem tudok Egységben lenni, hogyan tudnék másokkal, pláne nem Istennel?!!

Izidor is csak annyit tett: szeretlek. Ennyit irt a mondandója végére, de ez épp elég volt arra, hogy bármit is irt, ne az legyen a téma, hanem ez az egy szó. Nem tök mindegy? Ráadásul be sem szólt.

Azt hiszem, a végleges lelépést még nem teszem meg, de annyi biztos, amit tanultam ebből: ideje a saját portámon rendet tenni.

Aztán még meglátom, kiirjam-e, vagy sem. Mindenkitől elnézést kérek, de most elfáradtam. Nagyon elfáradtam. És marha sok melóm lesz magamon :). Inkább abba fektetem az energiám most.