Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Még mindig sötétben tapogatnak a kutatók.
2010. július 27. kedd, 18:22 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Még mindig sötétben tapogatnak a kutatók.
Egy-két állításuk ugyan helyes, mert vizsgálatokon, tényeken alapul, de aztán olyan következtetést is gyorsan levontak, amelyeknek más is lehetett volna a magyarázata, mint a tükörneuronok működése.
Nem is várom, hogy rájöjjenek a megoldásra, amikor nincs saját tapasztalásuk és bizonyos nézeteket eleve kizárnak, mert azok a tudósok szerint 'lehetetlenek'!

Tapasztaltam már annyi 'csodát', hogy bizton állíthatom, a legtöbb paraélményre, paraképességre valóban képes lehet az ember!
Persze nem biztos, hogy minden paranormális esemény valóban csoda, néha félreértelmezik, vagy szándékosan félremagyarázzák azokat.

Konkrétan egy testen kívüli élmény:
Még kezdő koromban egy meditációs klubban az egyik srác heccből (neki ennyi volt), kilépett a testéből és ellátogatott néhány jelenlévő lakásába. Mikor visszajött, teljes részletességgel beszámolt a lakások elrendezéséről, berendezéséről, sőt azt is megmondta, hogy éppen ki tartózkodik otthon. Leellenőriztük, talált!
Természetesen egyik lakásban sem járt korábban.

Na, ezt már elég nehéz megmagyarázni a tükörneuronokkal és még ismerek pár történetet (saját élményt is), amelyek azt sejtetik, hogy nem a test vagyok, és bizonyos helyzetben képes vagyok leválni a testemről nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is. (nem csak a halálom során!)

Ebben hinni felesleges.
Aki tapasztalt már ilyet, az tudja. Aki meg nem, az majd eldönti, hogy szeretne tapasztalni mást is, mint amit eddig megengedett magának, vagy ragaszkodik tovább a biztonságot adó ideológiáihoz.