Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Maximálisan
2010. július 27. kedd, 8:48 | Domoszlai Katalin   Előzmény

egyetértek, hogy a kapzsiság is nagy erő amikor a korrupció csípi a szemünket. Magamról tudom, hogy ha az anyagi helyzetem harmonikusabb, mert én is harmonikusan működöm belül, toleránsabb vagyok.

Ha azt választom, hogy a magamnak megteremtett jóléttel egyre kevésbé sodródok bele a rendszer korrupt részébe, akkor a figyelmem erejével a fejlődést erősítem.

Azoknak az embereknek, akik eljutottak oda, hogy a fejlődést be tudják fogadni, sőt erős késztetést éreznek, azoknak kell segítő kezet nyújtani.

És régi igazság, de a példa mutatás nevel igazán. Nekünk úgy kell viszonyulnunk ehhez a rendszerhez, hogy emeljük, amikor megtehetjük, és vonjuk ki magunkat, amikor nincs hatásunk az eseményekre.

És ha a spirituális emberek képesek lesznek összefogni és társteremtőként létrehozni egy olyan egregort, ami tiszta erőként kihúzza Magyarországot a kátyúból, akkor lesz itt jó-lét.
Ezt úgy képzelem el, hogy mondjuk minden spiri ember heti egy meditációt arra szán, hogy tiszta erkölcsiséggel, értékekkel tölti fel azt a jövőbeli társadalmi erőt, pártot vagy szakszervezetet, ami még az anyag síkján nem létezik. Ha megtanuljuk, ami a magyar nép karmája, az összefogást.
Gyakorlásnak nagyon jó kezdeményezés, amit Hermess elindított, ne felejtsétek, vasárnap este 10!