Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Engem valaki
2010. július 26. hétfő, 19:48 | Domoszlai Katalin

...arra tanított, hogy semmit ne zárjak ki magamból :-)
Ha valamilyen jelenséget nem fogadunk el, a tiltakozó figyelmünk energiája által még tovább növekszik...
Tudok adni hálapénzt és tudom milyen elfogadni...Mondjuk már elég régen volt, nem pénz, kisebb "ajándékok", bennem a helyén van.
Sanyi, talán csinálj egy meditációt arra, hogy kicsi csavar vagy a gépezetben... Aki nagyon vágyik a pénzért megvehető dolgokra, része a rendszernek mert most még erre képes...Álmodni sem nagyon mert másról...Fut a program és nem léphetsz ki belőle...

Miután kétszer kaptak el a cseh rendőrök és 15 perces színjáték után leperkáltam a 20 eurót a zsebükbe, csináltam programot, engem nem állítanak meg, mondhatom, működik, és ráadásul kevesebb lett belőlük az utakon :-))

Programoztam már önkormányzati tisztviselőt, pénz adása helyett megemeltem az egész épület rezgését, amíg vártam... Elintézték a cuccost pedig elküldhetett volna...És még mosolyogtak is!!!
Szeretet, emberek...

A rendszer szétbontása a spirituális, magasabb erkölcs elterjedésével fog létrejönni szerintem, és ez nem idealizmus. Mert egyre kevesebb ember követ el bűncselekményt...Ha a traumáit segítünk feldolgozni, ha megtanulhatja, a belső rend kialakítása a jóléthez vezető út...

Orvosok, hát az öngyógyítás elterjedésével, szülészekre azért még szükség lesz... :-))